fbpx

Biletul Zilei Betfair din 27 iulie 2021

Meciul tur dintre Malmo și HJK a livrat spectacolul așteptat, astăzi a venit ziua cea mare, ziua în care fiecare pas greșit o să coste scump. Mirajul grupelor Ligii Campionilor atrage precum un magnet, mai ales banii din această competiție.

Biletul Zilei Betfair din 27 iulie 2021

Ambele combatante sunt în plin campionat, ambele au un tonus ok și o formă de moment decentă. Malmo provine dintr-un campionat ceva mai puternic, mai bun, dar mentalitatea finlandezilior este una foarte bună, la fel precum cea a suedezilor. Și în meciul de azi mă aștept la un spectacol agreabil, la multe goluri marcate, ambele combatante nu prea știu să joace defensiv, astfel că vor ataca din primul minut.

Malmo pleacă la drum cu un avans de un gol, după un 2-1 pe propriul teren. Pentru HJK era senzațional dacă nu se introducea noua regulă a golului marcat în deplasare, acum are mare nevoie de o victorie pentru a împinge jocul în prelungiri, o victorie la un singur gol diferență.


HJK – Malmo Peste 2,5 goluri @ 1.88
Omonia – Dinamo Zagreb X2 @ 1.27
Curs Final: 2.38 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 27 iulie 2021

Dinamo Zagreb s-a impus pe propriul teren, acum preivește cu o oarecare încredere spre turul următor. Omonia a reușit un joc ok, un joc decent, dar este departe de forța arătată de campioana Croației. Echipa oaspete are mare noroc, a reușit să joace câteva meciuri în plus pe acest start de sezon, asta pentru că a început campionatul în Croația.

Omoniei îi lipsește ritmul de joc, pentru că a evoluat doar în tururile preliminare din Liga Campionilor. Nu știu dacă Dinamo o să vrea să câștige și jocul de azi, pentru că un lucru este cert, dacă echipa din Zagreb se concentrează la ce are de făcut pe teren, nu cred că ciprioții au vreo șansă. Dinamo are cinci jocuri oficiale, în timp ce echipa gazdă a disputat doar două, o diferență foarte mare pentru un start de sezon.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!