fbpx

Biletul Zilei Betfair din 29 mai 2021

A venit și momentul barajelor de supraviețuire sau de promovare în Liga 1, depinde cine și cum privește situația. Duelurile dintre echipele de Liga a 2-a și Liga 1au două favorite clare, iar acelea sunt Hermannstadt și Voluntari.

Biletul Zilei Betfair din 29 mai 2021

Aceste meciuri se dispută în dublă manșă, toată lumea spune că dacă aceste baraje se disputau într-o singură manșă, poate că și echipele de Liga a 2-a aveau o șansă în a promova. Este diferență de valoare între jucătorii din cele 4 tabere, este diferență de vitaminizare, este o diferență financiară, este o diferență de ritm de joc. Da, așa este, toate indiciile duc spre două mențineri în Liga 1.

Voluntariul are în spatele său o mega academie. Sunt sute de copii care fac parte din proiectul celor de la Voluntari, așa că diferența dintre Călărași și echipa ilfoveană este uriașă. Dunărea nu și-a primit banii de câteva luni, iar jucătorii chiar au protestat prin Liga a 2-a din cauza acestui lucru.


CS Mioveni – Hermannstadt Peste 1,5 goluri @ 1.47
Dunărea Călărași – FC Voluntari Peste 1,5 goluri @ 1.40
Curs Final: 2.05 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 29 mai 2021

Diferențe sunt și în partea cealaltă, Mioveni are o șansă mai bună decât Dunărea Călărași, dar și în aceste condiții tot echipa de Liga 1 este favorită să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc. Pelici este un antrenor cu foarte multă experiență, aici este cheia succesului la Mioveni. Hermannstadt nu cred că s-a gândit la startul acestui sezon că o să dispute barajul de menținere în Liga 1, ba din contră.

Managementul defectuos a fost cel care a pus pe butuci acest club, parcă îmi și aduc aminte de perioada Ana Maria Prodan. Un lucru este cert, cele două echipe de Liga 1 au șanse reale de a rămâne în competiția din care fac parte și în acest moment. O mică șansă au cei de la Mioveni, dar este și acolo o diferență mult prea mare între cele două loturi de jucători.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!