fbpx

Biletul Zilei Betfair din 3 mai 2021

Torinezii pot evada din zona roșie, în acest moment au două meciuri mai puțin decât restul lumii, așa că cele 6 puncte puse în joc vor conta enorm pentru viitorul acestei echipe. Cu o victorie în această seară, Sevilla intră în lupta pentru titlu.

Biletul Zilei Betfair din 3 mai 2021

O nebunie de echipă a avut Parma în 2021, felul cum s-a prezentat la fiecare meci, rezultatele pe care le-a obținut de fiecare dată, acestea sunt doar două dintre motivele pentru care ne bucurăm de fiecare dată când auzim că urmează să vedem un meci cu Parma. Românii s-au adaptat de minune, dar să-i vedem într-un sezon de Serie B, acolo unde fotbalul este cu totul diferit față de cel din Serie A.

Torino este la mâna sa, nimeni și nimic nu poate încurca echipa vișinie în a se salva de la retrogradare. Acest meci și restanța pe care trebuie să o dispute sunt doar două dintre partidele de care depinde Torino în acest moment. În ultimul joc, torinezii au pierdut cu Napoli, după un meci foarte prost abordat. Parma are șanse în continuare, dar echipa oaspete nu a mai câștigat vreun meci din luna martie.


Torino – Parma Peste 2,5 goluri @ 1.57
Sevilla – Bilbao 1 @ 1.60
Curs Final @ 2.51 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 3 mai 2021

Cea mai în formă echipă din La Liga este Sevilla. Andaluzii au ajuns într-un punct foarte important pentru ei, sunt în acel moment în care trebuie să hotărască ce vor de la acest sezon. Sevilla este într-o serie câștigătoare care nu pare a avea vreun final pe aproape. Bilbao a reușit câteva rezultate ok sezonul acesta, dar nu pare echipa din sezoanele trecute. Sevilla a avut mai multe probleme acasă decât în deplasare, însă mizez pe o conștientizare a lucrurilor în această perioadă. Sevilla are de făcut un singur lucru, să marcheze, pentru că dacă Sevilla marchează de la două goluri în sus, nu cred că Bilbao este capabilă să țină pasul cu echipa andaluză.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!