fbpx

Biletul Zilei Betfair din 30 aprilie 2021

Lupta pentru promovarea în Liga 1 a devenit din ce în ce mai interesantă. Avem două candidate care s-au desprins un pic în clasamentul Ligii a 2-a, dar Mioveni pare că vrea să încerce ceva pe acest final de sezon.

Biletul Zilei Betfair din 30 aprilie 2021

Dunărea Călărași are mari probleme financiare, nu prea cred că poate spera la mai mult de un loc de baraj, Miercurea Ciuc vrea mai mult, dar nu poate în acest moment, iar ASU Poli Timișoara este cea mai slabă echipă din acest play-off. Rămânem cu Rapid și Craiova, oltenii au o misiune extrem de grea, trebuie să câștige cu Mioveni, o echipă ce a fost dominată copios în etapa trecută, dar care a reușit o remiză cu Rapid dintr-o fază întâmplătoare.

Rapidiștii au meci acasă cu Miercurea Ciuc, iar dacă își doresc o promovare directă din acest sezon, nici nu încape loc de vreo surpriză neplăcută mâine seară. Oltenii au dovedit pe parcursul acestui sezon că au o echipă bună, însă a lipsit acel ceva în momentele cheie, în momentele decisive.


ASU Poli Timișoara – Dunărea Călărași 1X @ 1.57
U Craiova 1948 – CS Mioveni 1X @ 1.32
Curs Final @ 2.07 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 30 aprilie 2021

Dacă oltenii se vor impune, iar rapidiștii vor câștiga și ei meciul cu Miercurea Ciuc, în acel moment vom avea două forțe care se desprind destul de sigur în câștigătoare de play-off. Se spune că Mioveni nici nu prea vrea să promoveze, pentru că nu are veniturile necesare de a rezista în primul sezon de Liga 1. Oricum, echipa lui Pelici are capacitatea de a duce această luptă pentru promovare până în ultima etapă, atunci când o să joace meciul decisiv pe propriul teren cu Rapid. Pentru binele rapidiștilor, idealul este ca până la acest joc de la Mioveni, ei să aibă un avantaj de cel puțin 4 puncte, altfel nu prea îi văd bine.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!