fbpx

Biletul Zilei Betfair din 7 aprilie 2021

Ce duel interesant ne așteaptă în dubla dintre Bayern și PSG, două dintre echipele mari ale continentului nostru. Sunt probleme mari de lot în ambele tabere, astăzi vor conta foarte mult deciziile și strategiile antrenorilor.

Biletul Zilei Betfair din 7 aprilie 2021

Neymar a revenit pe teren la meciul cu Lille, dar nu a făcut nimic în acea partidă. S-a văzut clar că Neymar nu are ritm de joc, nu are capacitatea de a da tot ce are mai bun pentru echipa sa. Lille s-a impus în duleul din campionat, iar PSG a învățat să sufere sezonul acesta.

După foarte mulți ani, PSG s-ar putea să fie pusă în fața faptului împlinit și să piardă titlul. Monaco, Lyon și Lille sunt acolo, iar foamea pe care o arată aceste trei cluburi este imensă. Nu s-a schimbat mai nimic în jocul lui PSG după mutarea de pe banca tehnică, ba din contră, eu cred că lucrurile sunt într-un regres total la PSG.

De partea cealaltă, Bayern trebuie să se descurce fără Lewandowski, cel mai în formă atacant din lume la acest moment. În Bundesliga este mai ușor, dar într-o dublă cu PSG, o dublă în care și PSG se motivează la maxim, lipsa lui Lewa o să fie greu de suplinit.


Bayern – PSG Peste 2,5 goluri @ 1.57
Porto – Chelsea Peste 1,5 goluri @ 1.44
Curs Final @ 2.26 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 7 aprilie 2021

Porto vs Chelsea, un duel care la prima vedere pare dezechilibrat, dar nu este așa. Porto are o problemă mare pentru acest meci tur, doi dintre cei mai importanți jucători lipsesc de pe teren în această manșă tur. Fără aceștia, Porto cred că pierde undeva la 25% din capacitatea sa de atac.

Cheslea a suferit mult la ultimul joc de campionat, chiar a fost umilită de West Brom. Știu că a jucat în 10 oameni o bună perioadă de timp, dar nu este aceasta o scuză pentru un club ca și Chelsea. Dacă Porto avea cei doi jucători pe teren, eu zic că se putea impune în această seară, aceștia nu sunt, așa că șansele mai mari se mută în favoarea londonezilor. De văzut cum reacționează și băieții lui Cheslea după această umilință cu West Brom. Un meci destul de complicat, o dublă și mai complicată.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!