fbpx

Biletul Zilei Betfair din 8 aprilie 2021

Arteta este genul de antrenor care nu laudă echipa adversă, dar acum a făcut acest lucru. Slavia este o echipă foarte bună, o echipă de Champions League. Poate vrea să-i facă mult mai atenți pe jucătorii săi.

Biletul Zilei Betfair din 8 aprilie 2021

Este o șansă imensă pentru Arsenal să prindă semifinala de Europa League, pentru că Slavia nu este Man. United sau AS Roma. „Tunarii” au mare nevoie de acest trofeu pentru a juca în sezonul viitor de Champions, altfel sunt pe afară din nou.

Slavia are o echipă experimentată, are un prim unsprezece care joacă contant, iar schimbările ce vin de pe banca tehnică aduc în foarte multe rânduri plusul de care are nevoie echipa în acel moment. Stanciu este unul dintre jucătorii importanți, acesta domină mijlocul terenului și este genul de fotbalist care oferă multe pase decisive coechipierilor săi, dar și marchează în momente cheie ale partidelor.

Arsenal trebuie să se motiveze la maxim, altfel lucrurile pot lua o întorsătură extrem de neplăcută încă din prima manșă. Cred că Arteta a vrut doar să-și capaciteze jucătorii, nu neapărat să-și laude adversarul.


Ajax – AS Roma Peste 2,5 goluri @ 1.65
Arsenal – Slavia Praga Peste 1,5 goluri @ 1.36
Curs Final @ 2.24 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 8 aprilie 2021

AS Roma se deplasează la Amsterdam fără o mulțime de jucători, Acest lucru o să conteze enorm în meciul din această seară. Romanii au avut parte de multe convulsii în sezonul acesta, dar le fel de adevărat este și faptul că a știut de fiecare dată să se reinventeze. Roma nu este o echipă de bătut, ba din contră.

Chiar și așa fără mulți dintre titularii posibili, AS Roma rămâne o forță. Ajax este într-un moment de vis, de câțiva ani joacă finale de Champions, semifinale de Champions, acum semifinală de Europa League, câștigă trofee interne. Academia pe care o are acest club, nu stă niciodată, ba din contră, scoate fotbaliști pe bandă rulantă. Ajax poate câștiga în această seară fără să primească gol, dar are nevoie de un joc perfect pentru acest deziderat.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!