fbpx

Biletul Zilei Betfair Liga a 2-a play-off din 10 aprilie 2021

Singura echipă ce a reușit să câștige toate cele trei puncte puse în joc a fost Rapid, restul au remizat în prima etapă din play-off-ul Ligii a 2-a. Timișoara se deplasează la Craiova, acolo unde echipa gazdă nu o să aibă susținerea lui Trică.

Biletul Zilei Betfair Liga a 2-a play-off din 10 aprilie 2021

Antrenorul oltenilor a fost eliminat după fluierul final al meciului cu Mioveni, după ce s-a certat cu cineva din tribună. Trică a fost observat de către arbitrul central și astfel s-a ales cu un cartonaș roșu. Acest cartonaș contează enorm, pentru că Trică a primit o suspendare și nu o să poată sta pe banca tehnică într-un meci crucial pentru echipa sa.

Timișoara este o echipă ce evoluează doar la rezultat, nu o interesează în niciun moment al jocului să facă spectacol. Bănățenii au cu trei puncte mai puțin decât oltenii, astfel că sunt cam obligați să câștige meciul de azi, și un egal este ok, pentru că o menține pe Poli în lupta pentru locurile de baraj. Sunt doar 10 meciuri în acest play-off, unul s-a dus, azi se termină al 2-lea, așa că trebuie să acumuleze puncte urgent Poli.


Mioveni – Miercurea Ciuc 1X @ 1.30
Craiova 1948 – ASU Poli Timișoara Gol Poli @ 1.60
Curs Final @ 2.08 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair Liga a 2-a play-off din 10 aprilie 2021

Miercurea Ciuc a pierdut cu Rapid, în prima etapă de play-off. Rapidiștii s-au impus destul de ușor pe terenul oaspeților de azi, de la Mioveni. Cele două echipe sunt despărțite de două puncte, dar dacă Mioveni se impune în meciul de azi, Miercurea Ciuc rămâne cel mai în spate în clasamentul calificării în Liga 1.

Doar 32 de puncte au oaspeții în acest moment, iar diferența până la locul 2 este de 4 puncte, după prima etapă de play-off. Mioveni are un antrenor cu multă experiență la Liga a 2-a, așa că speră într-o promovare istorică. Problema este că acest club se bazează exclusiv pe toanele primarului din Mioveni. În sezonul trecut, după ce Claudiu Niculescu a ratat promovarea cu Mioveni, primarul a anunțat că desființează echipa de fotbal, fiind dezamăgit de acea ratare, dar a fost întors de anumiți oameni din preajma sa.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!