fbpx
spot_img

Biletul Zilei Conference League din 25 noiembrie 2021

La ultima reprezentație din Conference League avută acasă, Bodo/Glimt a câștigat împotriva Romei lui Mourinho, scor 6-1. După o așa reprezentație, nici nu știu ce pot cere mai mult fanii norvegienilor.

Biletul Zilei Conference League din 25 noiembrie 2021

După tragerea la sorți a grupei, cred că cei de la Bodo/Glimt s-au considerat una dintre cele trei care au o șansă la locul 2. Cum cei de la ȚSKA Sofia s-au dovedit mult prea slabi pentru Europa, lupta a rămas cu cei de la Zorya. A apărut și o mică problemă, Bodo a reușit o super victorie în această grupă, cea din meciul cu AS Roma, iar după aceasta a urmat și o remiză în Italia.

Cu un așa parcurs, cred că este corect să spunem că Bodo merită din plin un loc în faza eliminatorie. Ultimul meci de acasă este cu ultima clasată, așa că Bodo/Glimt trebuie să facă totul pentru un nou succes. Norvegienii au marcat 11 goluri în primele 4 meciuri, bulgarii au reușit doar unul singur. Cu un nou succes, coroborat cu o victorie a Romei în celălalt meci, Bodo/Glimt este calificată în faza eliminatorie.


AS Roma – Zorya 1 și peste 1,5 goluri @ 1.32
Bodo/Glimt – ȚSKA Sofia 1 și peste 2,5 goluri @ 1.78
Curs Final: 2.34 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei Conference League din 25 noiembrie 2021

Că tot am scris ceva de AS Roma, capitolinii se pregătesc de cel mai important meci al grupei. Zorya a reintrat în cărțile calificării după succesele avute cu ȚSKA. Asta nu înseamnă că echipa din Ucraina reprezintă vreun real pericol pentru AS Roma, mai ales că Zorya a câștigat doar meciurile cu cea mai slabă echipă din grupă.

Sunt ceva probleme la capitolini, se pare că Mourinho nu reușește să ofere o cale de urmat, tot schimbă primul unsprezece, tot încearcă de fiecare dată ceva nou, iar aceste lucruri nu fac decât să încurce. Într-un fel îl și înțeleg pe portughez, acesta nu are „materie primă” cu care ar putea să facă performanță. Romanii au foarte mulți jucători tineri, poate și aceasta este una dintre explicațiile pentru forma sportivă atât de imprevizibilă.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!