fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 1 iunie 2022

Începe nebunia meciurilor echipelor naționale, un fel de preambul pentru ce o să fie la toamnă. Liga Națiunilor a avut încă de la început un caracter amical, dar începe să prindă destul de mult echipele naționale într-o vrie fără ieșire.

Biletul Zilei din 1 iunie 2022

Datorită prestațiilor excelente din ultima vreme, Polonia are parte de o grupă foarte interesantă în acest sezon, cu Olanda, Belgia ți Țara Galilor. Dacă de primele două trebuie să se teamă în adevăratul sens al expresiei, cu galezii este o cu totul altă poveste. Meciul de azi trebuie să fie unul care să dovedească „leșilor„ că nimic din ce s-a întâmplat în ultimul an nu a fpst întâmplător.

Țara Galilor are un joc colectiv foarte bun, plus că mai are și alte câteva atuuri pe lângă acest lucru, doi sau trei fiotbaliști care pot face diferența de unii singuri pe durata unei partide. La fel și la Polonia, doar că jucătorii echipei gazdă evoluează la un nivel foarte ok la echipele lor de club. Poate că Polonia nu a impresionat în ultima vreme, dar a reușit să aibă o constanță în evoluții ce îi dă dreptul să spere la un viitor foarte bun. Un duel echilibrat de la care cred că trebuie să ne așteptăm la foarte multă încrâncenare, nu la un spectacol deosebit.


Polonia – Țara Galilor Peste 1,5 goluri @ 1.40
Tenerife – Las Palmas X2 @ 1.55
Curs Final @ 2.17

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 1 iunie 2022

Tenerife și Las Palmas sunt recunoscute în Europa și în lume pentru vacanțele frumoase pe care le poți peterece în aceste localități, nu neapărat pentru fotablul jucat de echipele ce reprezintă aceste comunități. Sezonul de La Liga 2 se apropie de final, acvum trebuie să aflăm ce echipă o să evolueze din sezonul viitor alături de Real Madid și FC Barcelona.

Echipa oaspete este într-o formă sportivă mult mai bună, are rezultate perfecte în ultima vreme, adică victorii pe linie. La un baraj de promovare nu se poate spune că o să conteze într-un mod dcisiv forma de moment, ci felul în care abordezi acest meci. Cine are nervii mai tari și rezistă presiunii, acela o să fie și câștigătorul.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!