fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 10 ianuarie 2022

Fiecare dintre echipele ce se înfruntă în meciul de Cupa Angliei în această seară a pierdut în ultima partidă disputată. United și Villa, două nume mari ale fotbalului din Albion, două nume care au probleme la acest moment, dar cele de la Villa sunt în curs de a se rezolva.

Biletul Zilei din 10 ianuarie 2022

Coutinho a plecat de la Barcelona, momentan a ajuns sub formă de împrumut la Villa, dar clubul din Premier League îl poate achiziționa la finele acestui sezon. Coutinho a mai lucrat alături de Gerrard, dar din postura de coechipieri. Cei doi au vorbit foarte mult în ultimele zile, brazilianul fiind dorit în această perioadă și de alte cluburi importante din Europa. Apropierea acestuia de Gerrard a fost motivul pentru care a ajuns la Villa.

Mă aștept la un meci aprig disputat, cele două echipe sunt odihnite la acest moment, dar ce urmează în viitorul apropiat este demn de filmele de acțiune. Sunt o mulțime de meciuri deja amânate, acestea au fost reprogramate pentru săptămâna care abia începe, iar în această perioadă se dispută meciuri din Cupa Angliei, dar și din Cupa Ligii Angliei. Efectul nemțesc întârzie un pic la United, nu este o disperare la acest moment, dar cred că ne așteptam la ceva mai mult din partea noului manager. S-a schimbat un lucru în bine, United nu mai primește gol așa de ușor cum o făcea înainte, iar acesta este un început foarte ok.


Torino – Fiorentina GG sau peste 2,5 goluri @ 1.50
Manchester United – Aston Villa GG sau peste 2,5 goluri @ 1.52
Curs Final: 2.28 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 10 ianuarie 2022

Torino și Fiorentina au avut parte de câteva rezultate destul de modeste în ultimele etape. Poate că și Fiorentina a ajuns la un maxim de exprimare fotbalistică, nu știu. Torino se mulțumește cu statutul actual, echipa vișinie este departe de zona roșie și intenționează să se desprindă de ultimele trei clasate.

Rezultatele din ultima vreme au fost foarte bune, poate că nu s-au câștigat toate meciurile care trebuiau câștigate, dar constanța în rezultate pozitive a fost acolo sus. Mă aștept la un joc foarte deschis între cele două combatante, un joc cu multe goluri marcate, poate că era un pic mai bine dacă se disputa la Fiorentina. În general se marchează multe goluri între cele două, media din ultima vreme fiind undeva la trei goluri per meci.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!