fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 10 octombrie 2021

Ce meciuri frumoase am avut în semifinalele de Liga Națiunilor. Parcă îmi și pare rău că Italia și Belgia își dispută finala mică, oricare dintre cele 4 combatante merita să joace cu trofeul pe masă.

Biletul Zilei din 10 octombrie 2021

După foarte mult timp, fotbalul ne-a demonstrat din nou că este cel mai frumos sport. Europenii îl adoră, la fel și băieții din America de Sud, în restul lumii încă se caută. La noi, fotbalul naște pasiuni imense, am trăit cu emoție mare meciul din Germania, după foarte mult timp de așteptare.

Revenind la meciurile de azi, Italia și Belgia vor să termine cu fruntea sus această ediție de Liga Națiunilor. Nu este greu de realizat acest lucru, pentru că cele două combatante ne-au arătat un fotbal super frumos în semifinale. Belgia a condus cu 2-0, Italia a fost departe de a o elimina pe Spania, însă eliminarea lui Bonucci a constituit un factor decisiv. Spaniolii ne-au surprins plăcut, au venit la această competiție cu un lot foarte tânăr, extrem de enervant de tânăr. Nici nu știu, când văd câte probleme ne facem noi pentru jucătorii de 20 de ani, iar la alții evoluează la cel mai înalt nivel, parcă te face să te și enervezi această situație.


Italia – Belgia GG @ 1.78
Spania – Franța GG @ 1.83
Curs Final: 3.25 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 10 octombrie 2021

Cred că în finala mică vom vedea ceva mai multe rezerve, deși un loc trei în Liga Națiunilor nu este de lepădat. Belgia are un atu important, are un lot care poate face față la presiunea unor meciuri importante. Dacă vom vedea cele mai bune echipe pe teren, atunci trebuie să fim foarte mulțumiți de acest lucru.

Jucătorii care evoluează la acest nivel sunt din ce în ce mai obosiți, iar respectul pe care îl merită din partea fiecăruia dintre noi trebuie să fie extrem de mare. Finala are un singur scop, trebuie să aducă cât mai mulți oameni în fața televizoarelor, UEFA a dat lovitura cu această competiție, care la început lăsa mult de dorit. Nici nu știu ce am putea să ne dorim mai mult de la fotbal, avem parte de două meciuri de vis.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!