fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 11 noiembrie 2021

O situație extrem de complicată pentru naționala Spaniei. Grecia este la doar 4 puncte în spate, Suedia s-a dus la două puncte în față, un meci din care Spania trebuie să scoată maxim, adică trei puncte.

Biletul Zilei din 11 noiembrie 2021

Înfrângerea din duelul cu Suedia a adus o sumedenie de probleme prin consecință. Cea mai importantă dintre acestea se numește diferența de puncte dintre Spania și Suedia. Scandinavii au două lungimi de undă avans, un lucru care pe final de grupă o să conteze enorm. În această deplasare, Spania trebuie să se pregătească de ce este mai rău. Grecii au un avantaj moral mare, evoluează pe propriul teren, iar distanța mică de puncte ce-i separă de spanioli dă un imbold și mai mare.

O singură înfrângere are echipa gazdă în acest moment, cea din ultimul joc disputat, meci împotriva Suediei. Cea mai mare problemă a grecilor se numește golul marcat. Dacă echipa gazdă reușea ceva mai multe goluri în meciurile disputate până acum, poate că și moralul era și mai bun. Spania trebuie să-și facă jocul mult enervant pentru mulți dintre admiratorii fotbalului, dacă reușește acest lucru este de rău pentru gazde. Ultimele patru confruntări directe s-au terminat cu „GG”, cred că putem vedea un astfel de rezultat și în această seară.


Grecia – Spania Peste 1,5 goluri @ 1.37
Irlanda – Portugalia 2 și peste 1,5 goluri @ 1.60
Curs Final: 2.19 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 11 noiembrie 2021

Cristiano Ronaldo a marcat de 6 ori în aceste preliminarii, o cifră destul de mică pentru Ronaldo. Până la meciul direct cu Serbia, meci ce o să se dispute în Portugalia, Ronaldo trebuie să-și ajute echipa națională într-o deplasare destul de complicată.

Irlandezii au ajuns la un bilanț de trei meciuri fără vreo înfrângere, un bilanț excelent pentru o penultimă clasată. Cu o victorie în Irlanda, Portugalia trece peste Serbia cu două puncte în plus, așa că meciul trebuie jucat inteligent. Ronaldo este foarte motivat în aceste preliminarii, este ultima sa Cupă Mondială, un lucru pe care nu-l vrea ratat sub nicio formă. Lusitanii au marcat de cel puțin două ori în fiecare deplasare de până acum, destul de plauzibil să se întâmple la fel și în această seară.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!