fbpx

Biletul Zilei din 11 octombrie 2021

Norvegienii au reușit un egal foarte important în ultima etapă, 1-1, în Turcia. Nordicii au păstrat diferența de două puncte peste turci, iar finalul din această grupă este mult mai relaxant acum. Croația merge cap la cap cu Rusia, cine greșește, pierde calificarea directă.

Biletul Zilei din 11 octombrie 2021

Într-o grupă destul de complicată, grupă din care mai fac parte Olanda și Turcia, Norvegia s-a descurcat de minune. Nordicii au acum o generație foarte ok, au totul de partea lor, iar acest lucru se vede și prin evoluțiile jucătorilor la echipele de club. În meciul de azi, Norvegia este obligată să câștige din nou fără Haaland. Atacantul de 5 stele este în continuare accidentat, dar acest lucru nu este un mare impediment. Norvegienii au suficiente soluții pentru a trece peste absența lui Haaland, iar meciul de azi o să ne demonstreze acest lucru din nou. Muntenegru încă mai speră, are o serie de rezultate foarte ok în ultimele 4 etape, așa că nordicii trebuie să aibă mare grijă la felul cum abordează acest joc.


Norvegia – Muntenegru 1 @ 1.50
Croația – Slovacia 1 @ 1.45
Curs Final: 2.18 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei din 11 octombrie 2021

Aproape că nu bagă nimeni în seamă lupta la baionetă care se duce în grupa Croației. Rusia ține pasul cu naționala care a ieșit vice campioană mondială chiar la ea acasă. Croația și Rusia se aseamănă foarte mult, poate și datorită acestui lucru se menține acest echilibru incredibil. Meciul din Rusia s-a terminat cu scorul de 0-0, abia aștept jocul direct din Croația, acela o să fie singurul moment în care se poate face diferența între cele două combatante. Gazdele de azi au primit un singur gol în aceste preliminarii, demonstrând parcă că s-au maturizat excesiv în ultimii ani. Croația a schimbat generațiile, dar nu și atitudinea, nu și modul de a aborda un joc.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!