fbpx

Biletul Zilei din 12 octombrie 2021

Anglia a re o singură sincopă în grupa din care face parte, un egal, 0-0, după o deplasare în Polonia. Ronaldo vânează noi recorduri, adversarul de azi este unul care-i permite să spere la obiective noi atinse.

Biletul Zilei din 12 octombrie 2021

Doar două goluri au primit englezii în aceste preliminarii, un record din punctul meu de vedere. Constanța cu care a evoluat această națională este demnă de tot respectul adversarelor. Nu a  fost o grupă infernală, doar Polonia avea ceva șanse să scoată ceva din dubla cu Anglia, în rest mai nimeni. Meciul de azi se anunță un nou galop de sănătate, Ungaria a decăzut extraordinar de mult în ultima vreme.

Mai mereu am lăudat proiectul de țară de acolo, dar fără talent nu ai nicio șansă să rezolvi ceva. Ungaria a ajuns la trei înfrângeri în grupă, două dintre acestea fiind împotriva Albaniei. Aceasta din urmă s-a cocoțat tocmai pe locul 2, iar lupta cu Polonia a ajuns într-un moment foarte tensionat.


Anglia – Ungaria Peste 2,5 goluri @ 1.65
Portugalia – Luxemburg Peste 2,5 goluri @ 1.31
Curs Final: 2.16 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei din 12 octombrie 2021

Cu o victorie, Portugalia revine pe primul loc din grupa sa. Serbia s-a chinuit enorm în meciul cu Luxemburg, de pe terenul acesteia din urmă. Portugalia este pe locul 2, are de recuperat un singur punct, astfel că victoria a devenit obligatorie.

Este demn de tot respectul ce a reușit Luxemburg în această grupă, 6 puncte după cele 5 etape disputate. Locul 3, un loc la care acum ceva ani nici nu îndrăznea să spere o astfel de națională. Ronaldo are meciul său, dacă a preferat să fie alături de echipa națională înseamnă că speră să mai adauge alte goluri și selecții la numărul mare pe care de deja îl deține. Este o diferență uriașă între cele două națiuni, chiar dacă Luxemburg a reușit multe lucruri frumoase în ultimii ani.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!