fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 13 iunie 2022

„Cocoșii” sunt pe ultimul loc în grupa de Nations League, un lucru greu de conceput la startul acestei competiții. Poate că numărul mare de meciuri este un factor teribil de important, dar trebuie să vedem o victorie a Franței.

Biletul Zilei din 13 iunie 2022

Spun acest lucru pentru că rezultatele slabe au fost extrem de comentate în presa franceză, iar acest lucru a început să deranjeze destul de mult în interiorul lotului echipei naționale. Fanii sunt undeva la mijloc, cred că sunt conștienți de multitudinea de partide pe care jucătorii lor favoriți le-au disputat în sezonul 21/22, dar în același timp își doresc să vadă și victorii la echipa națională.

Nu trebuie să ne lăsăm influențați de rezultatele obținute de către echipele ce au un nume mare, nu aceasta o să fie fața acestora la turneul final din această toamnă/iarnă. Cum echipele de club sunt în vacanță pentru moment, jucătorii de la echipele naționale se gândesc cu siguranță la perioada care urmează după aceste partide de Liga Națiunilor. Cred că este momentul pentru o victorie a Franței, asta și pentru că se dispută meciul pe terenul acestei naționale, dar și pentru că mă aștept la o tresărire de orgoliu din partea fotbaliștilor francezi.


Franța – Croația 1 @ 1.55
Danemarca – Austria Peste 1,5 goluri @ 1.37
Curs Final @ 2.12

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 13 iunie 2022

Danezii în continuă forma bună de după turneul final disputat anul trecut, Echipa națională a danezilor a ajuns la un nivel care este demn de o echipă mare, iar unitate de care dă dovadă această națională este demnă de tot respectul tuturor. Meciul cu Austria se anunță destul de dificil, asta și pentru că adversarul dă semne de viață în această perioadă.

Cred că o să avem parte de un joc foarte spectaculos în Danemarca, un joc în care vom vedea cel puțin două goluri marcate. Sunt două naționale care știu să evolueze pe atac, au jucători care pot face diferența cu ușurință în fața porților adverse și astfel să rezulte un spectacol agreabil. S-a marcat cel puțin un gol de fiecare dată când cele două națiuni s-au întâlnit, așa că eu cred că vom, avea parte de un spectacol fotbalistic.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!