fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 13 noiembrie 2021

Două meciuri în care echipele ce sunt gazde trebuie să aibă mare grijă. Adversarele întâlnite sunt mult inferioare, dar au reușit de câteva ori să încurce în anumite momente. Galezii speră în continuare la locul 2.

Biletul Zilei din 13 noiembrie 2021

Țara Galilor și Cehia se află la egalitate de puncte, câte 11 de fiecare. Belarusul a făcut mai mult figurație în aceste preliminarii, dar dacă galezii vor trata de sus acest adversar s-ar putea să aibă o mare surpriză. Problemele interne din țară, campionatul foarte modest, sunt doar câteva dintre cauzele locului din clasamentul acestor preliminarii.

Oamenii din Belarus vor mai mult de la viață, tot încearcă să schimbe mentalitatea din țara lor, momentan fără prea mult succes. Știm că lucrurile importante se întâmplă după foarte mult chin și suferință, poate că aici trebuie să lucreze mai mult aceștia. Revenind la fotbal, Bale și compania sunt conștienți de importanța momentului pe care îl au în fața lor, așa că mizez pe o victorie la handicap de cel puțin un gol a Țării Galilor.


Țara Galilor – Belarus 1/1 @ 1.70
Norvegia – Letonia 1/1 @ 1.60
Curs Final: 2.72 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 13 noiembrie 2021

Norvegienii speră în continuare și la primul loc, dar trebuie să aibă mare grijă la locul 3. Diferențele dintre primele trei echipe din grupă sunt foarte mici, o înfrângere pe acest final de calificări s-ar putea să afecteze foarte mult. Cel mai greu meci dintre cele trei combatante îl are Olanda, se deplasează în Muntenegru.

Nu înseamnă că olandezii nu pot câștiga, înseamnă că olandezii trebuie să fie focusați la maxim. Nordicii au cam pierdut ceva puncte pe propriul teren, cel puțin în primele două meciuri jucate acasă. Poate că s-au trezit în acest moment, cred că nu este cazul de vreun experiment. Cu o nouă victorie acasă, Norvegia își consolidează poziția a doua din grupă, dar ar putea spera la ceva mai mult, la primul loc.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!