fbpx

Biletul Zilei din 14 octombrie 2021

Cele două echipe mari ale Americii de Sud s-au distanțat confortabil în preliminariile pentru mondial. Paraguay a decăzut mult în ultima vreme, are șansa de a prinde locul de baraj, dar lupta este extrem de intensă.

Biletul Zilei din 14 octombrie 2021

Bolivia are acel avantaj al echipei gazdă, datorită poziționării geografice. Sunt multe echipe naționale ce au cedat de-a lungul anilor în Bolivia, nu și în ultima perioadă. Bolivienii și-au pierdut foarte mult din aura pe care o aveau, nu au norocul de a avea jucători care să evolueze la un nivel bun în Europa, poate și de aceea rezultatele slabe din ultima vreme. Paraguay a reușit doar două victorii în aceste preliminarii, o cifră foarte mică pentru a putea spera la ceva.

Meciul de azi este foarte important, Bolivia este una dintre cele mai slabe echipe din grupă, așa că punctele obținute sunt extrem de importante. Columbia, Uruguay și Ecuador sunt destul de bine poziționate în clasament, iar numărul de etape este din ce în ce mai mic. Ultima victorie reușită de Paraguay în Bolivia datează din 2011, dacă ne ghidăm după acest fapt, atunci șansele paraguayenilor sunt foarte mici.


Bolivia – Paraguay Gol Bolivia @ 1.29
Miercurea Ciuc – Poli Iași GG sau peste 2,5 goluri  @ 1.70
Curs Final: 2.19 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei din 14 octombrie 2021

După un start de sezon foarte ezitant, Miercurea Ciuc și Poli Iași au reușit o serie de victorii în ultimele cinci etape, aceste succese au avut darul de a le ridica din „Groapa Marianelor”. Retrogradarea este un subiect închis în acest moment, era și greu de crezut că una dintre cele două combatante ar putea să cadă în Divizia C, sunt două cluburi în care se investesc bani serioși.

Duelul direct trebuie să demonstreze că una dintre echipe are un proiect mai bun, că una dintre ele are șansa de a gestiona mult mai bine situațiile neplăcute care apar. Aici mă gândesc la Ciucani, aceștia par a avea un proiect foarte sănătos, un proiect care i-ar putea aduce lângă Sepsi în Liga 1.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!