fbpx

Biletul Zilei din 15 octombrie 2021

Una dintre surprizele acestui sezon de Ligue 1 este Angers. Echipa ce deschide etapa a 10-a alături de PSG, nu doar că a reușit câteva rezultate senzaționale, ci se și clasează pe un loc extrem de bun în clasament, 4. O singură înfrângere are Angers în acest sezon.

Biletul Zilei din 15 octombrie 2021

PSG domină de o manieră categorică campionatul actual, a ajuns la 24 de puncte acumulate, cu o singură înfrângere la bilanț. Această înfrângere a avut loc chiar în ultima etapă, într-o deplasare la Rennes. Echipa oaspete a pierdut cu Nantes, cu un scor foarte drastic, 1-4, dar per total Angers a avut parte de un start de vis. Nu cred că și-a propus cine știe ce din această deplasare, dar dacă mega vedetele lui PSG nu se vor prezenta în condiții optime de joc, poate că Angers are o șansă.

Gazdele nu-și permit luxul de a pierde două meciuri la rând, s-au investit mult prea mulți bani în acest club. Poate că „dușul” rece a venit într-un moment foarte ok, mai ales că PSG s-a cam chinuit de-a lungul unor meciuri din Ligue 1. Angers are avantajul de a beneficia de tot lotul, are primul unsprezece valid, nu cred că o să se întâmple același lucru la PSG, mai ales că unele meciuri din America de Sud se dispută tot în ziua de vineri.


Hoffenheim – Koln Peste 2,5 goluri @ 1.52
PSG – Angers Peste 9,5 cornere @ 1.87
Curs Final: 2.84 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei din 15 octombrie 2021

Koln a reușit un parcurs foarte bun, a re o singură înfrângere și ocupă un loc 6 meritoriu. Hoffe și-a pierdut un pic din strălucire, dar continuă să fie o echipă extrem de periculoasă. Cele două combatante care deschid etapa a 8-a, nu au parte doar de lucruri bune, defensivele lor sunt extrem de modeste. Cu o medie mai mare de un gol primit per meci, Hoffe și Koln încearcă să câștige punct din duelul de vineri seară. Oaspeții sunt extrem de puternici pe propriul teren, au trei victorii și un egal, iar locul 2 din clasamentul acestor gen de partide spune destul de multe lucruri. Koln a obținut doar două puncte din deplasările de până acum, dar evoluează pe terenul unei gazde extrem de permisive.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!