fbpx

Biletul Zilei din 16 ianuarie 2020

Pentru ziua de joi ți-am pregătit un bilet format din două meciuri. Unul din Cupa Italiei, este vorba despre Parma – Roma și unul din Cupa Franței, este vorba despre Pau – Bordeaux. Acest bilet ne oferă o cotă de 2.15.

Biletul Zilei din 16 ianuarie 2020

Misiune ingrată pentru Parma, în optimile Cupei Italiei. Primește vizita lui AS Roma, una dintre specialistele acestei competiții. Gazdele s-au calificat cu dificultate în această fază, după o victorie obținută în fața lui Frosinone în al doilea minut de prelungiri. Doar Juventus are mai multe cupe câștigate decât Roma. Parma a păcălit-o însă pe formația oaspete în urmă cu două luni în Serie A, atunci când a învins-o chiar pe Olimpico, scor 2-0.


Parma – Roma TG 2-4 @ 1.44
Pau – Bordeaux PsF 2 @ 1.49
CURS FINAL: 2.15 la SUPERBET

Cannot find required Table


Biletul Zilei din 16 ianuarie 2020

În Cupa Franței, Pau pleacă evident cu șansa a doua în fața lui Bordeaux. Gazdele formează una dintre echiepele bune din liga a treia franceză. Pau este pe locul al patrulea al clasamentului, la doar un punct în spatele primelor două poziții, poziții care asigură promovarea directă. Girodins are însă toate atuurile de partea ei, având un lot mult mai puternic și evident mai valoros și experimentat. Chiar dacă evoluează în deplasare, Bordeaux este favorită certe să se califice mai departe. Cu toate acestea, oaspeții de azi nu au avut un parcurs impresionant până acum în acest sezon. În Cupa Ligii au fost eliminați în sferturi de micuța Brest. Nici în Ligue 1 nu se descurcă prea bine Bordeaux, ea ocupând doarl ocul 13 în campionat. În ultimele șase jocuri oficiale ale sale, fotbaliștii oaspeților de azi nu au obținut decât un singur succes, cu Le Mans, chiar în turul precedent din Cupa Franței.

 

 

 

 

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!