fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 16 noiembrie 2021

Fără să mai aibă vreo șansă la ceva, cam pentru asta evoluează Muntenegru în această seară. Turcia a reușit să redreseze situația pe final, a avut parte și de mult noroc, dar fără acesta nu se poate. Ucraina speră la un succes al Franței în Finlanda, „cocoșii” fiind deja calificați la mondial.

Biletul Zilei din 16 noiembrie 2021

După rezultatul de egalitate din Muntenegru, Olanda s-a trezit într-o situație foarte complicată. Are parte de un meci acasă cu Norvegia, într-un moment în care are mare nevoie de un succes. Muntenegrenii nu mai vreo șansă la nimic, au doar 12 puncte acumulate și diferența până la locul secund este de 6. În aceste condiții destul de vitrege, Muntenegru a reușit să revină de la 0-2 în etapa trecută, chiar în fața Olandei.

Urmează meciul cu Turcia, o echipă care are o mare problemă mai mereu: nu reușește să se concentreze așa cum trebuie pe toată durata preliminariilor. Turcia are parte de o nouă generație foarte bună, are jucători tineri ce evoluează la cel mai înalt nivel, pare că degeaba. Cred că turcii au mare nevoie de un neamț la timonă, nu au disciplina necesară, nu au acel ceva care poate face diferența în momentele importante.


Bosnia – Ucraina 2 @ 1.84
 Muntenegru – Turcia 2 @ 1.70
Curs Final: 3.12 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 16 noiembrie 2021

„Regina” rezultatelor de egalitate, Ucraina, a ajuns într-un moment foarte complicat. Depinde de Franța în ultima etapă, Franța care a făcut spectacol pentru fanii săi în ultimul joc disputat, Franța care o să alinieze un prim unsprezece experimental. Finlandezii au o șansă imensă în a prinde barajul.

Ucraina a reușit o performanță foarte ok, nu a pierdut cu nimeni în această grupă, dar are 6 remize și un singur succes. Cu o victorie în plus, Ucraina nu mai avea aceste emoții în ultima etapă, dar asta este. Pentru un succes, Ucraina trebuie să schimbe un pic ceva, nu foarte mult, cred că jucătorii echipei oaspete trebuie să conștientizeze momentul și premiul pus în joc.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!