fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 17 august 2022

În așteptarea meciurilor de mâine, meciuri care ne interesează în mod direct, trebuie să ne concentrăm atenția pe partidele din play-off-ul de Champions League. Mircea Lucescu este implicat într-un duel foarte tare, unul care poate pune Dinamo Kiev din nou pe harta fotbalului din Europa.

Biletul Zilei din 17 august 2022

Ce a reușit Mircea Lucescu este demn de cărțile de istorie, mai ales având în vedere contextul acestei reușite. Dinamo Kiev și-a asigurat prezența în grupele Europa League, dar interesul comun al jucătorilor și al lui Lucescu rămâne calificarea în Champions League. După ce jucătorii săi au scăpat cum au putut din calea invaziei rusești, după ce nu s-au antrenat în această vară, Lucescu a reușit să-i unească pe toți din club în jurul său. Uimitor ce s-a întâmplat cu această echipă, absolut uimitor.

În momentele de criză, chiar se zvonea că anumite cluburi din România vor profita de haosul din Ucraina și astfel vor semna cu fotbaliști de la Dinamo Kiev. Lucescu a declinat toate ofertele avute pentru era conștient că poate face ceva cu clubul pe care îl păstorește. După o perioadă în care chinul și munca au făcut front comun, Lucescu este la doar doi pași de succesul final, de prezența în grupele Ligii Campionilor.


Qarabag – Plzen X2 @ 1.65
Dinamo Kiev – Benfica Peste 1,5 goluri @ 1.32
Curs Final @ 2.17

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 17 august 2022

Plzen se deplasează acolo unde puține echipe din Europa reușesc să se impună, la Qarabag, în Azerbaijan. Echipa din Cehia este o obișnuită a grupelor Ligii Campionilor, dar în acest an trebuie să gestioneze foarte bine dubla din play-off.

Dacă nu decurge totul conform planului, Plzen se poate trezi în Europa League. Este o diferență importantă între fotbalul din cele două țări, plusul fiind de partea cehilor, dar cu atitudinea pe care o arată azerii de fiecare dată pe terenul de joc, nu cred că Plzen este atât de naivă să se creadă o echipă deja calificată. Ultima echipă care s-a impus pe terenul gazdelor din această seară a fost Marseille, în Conference League.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!