fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 17 decembrie 2021

Exceptând câte o înfrângere complet neprogramată, Bayern s-a prezentat foarte ok. Echipa care domină fotbalul german într-o manieră extrem de puternică, nu are rival la acest moment în Bundesliga.

Biletul Zilei din 17 decembrie 2021

Echipa oaspete are un bilanț îngrozitor la această dată, 4 înfrângeri consecutive. În fiecare dintre aceste înfrângeri. Wolfsburg a primit cel puțin două goluri per meci, așa că perspectiva unei noi înfrângeri la scor este destul de mare. Bayern a ajuns la o serie de 6 victorii consecutive, un lucru obișnuit pentru campioana în exercițiu.

Din păcate, Bayern are probleme mai mereu când nu prea te aștepți, asta nu înseamnă că s-ar putea să piardă disputa de azi. Totuși, nu este de neglijat faptul că Wolfsburg trebuie să reușească ceva important într-un meci mare. Oaspeții sunt într-un moment foarte neplăcut pentru ei, dar au jucători capabili de a obține ceva dintr-un meci ce pare imposibil de abordat. Trebuie să ne ferim de o eventuală surpriză în acest duel, vezi cum s-a întâmplat în cazul celor de la Chelsea.


Bayern – Wolfsburg 1X și peste 2,5 goluri @ 1.36
Salernitana – Inter H -1 Inter Milano  @ 1.55
Curs Final: 2.12 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 17 decembrie 2021

Cu Inter nu este de glumă. Napoli și AC Milan au schimbat șefia clasamentului până mai în etapele trecute, dar Interul a stat în liniște și a gestionat foarte bine o situație complexă. Dacă cineva credea că echipa campioană și-a spus ultimul cuvânt în sezonul precedent, atunci s-a înșelat amarnic.

Duelul de azi trebuie să fie doar un antrenament cu public, doar un meci în care fanii să vină să se bucure de un spectacol fotbalistic foarte frumos. Salernitana a încercat să facă față rigorilor din Serie A, dar nu a reușit mare lucru până în prezent. Poate că după această pauză de fotbal, cea care bate la ușă, Salernitana o să reușească ceva foarte important pe piața transferurilor și astfel să schimbe în bine lucrurile.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!