fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 19 decembrie 2021

Premier League este o competiție îngenunchiată de Covid-19, acest virus care nu ne mai oferă niciun moment de liniște a reușit să închidă un campionat în acre se investesc sute de milioane de lire sterline. Ieri s-a disputat un singur meci.

Biletul Zilei din 19 decembrie 2021

La ce s-a întâmplat în această etapă, nu m-ar mira să vedem și alte meciuri de azi amânate. Aproape că poți spune că Anglia nu a fost pregătită de acest nou val al pandemiei, că jucătorii nu respectau nicio normă de siguranță. Într-o țară extrem de libertină, într-o societate în plină dezvoltare, într-o țară cu un nivel de trai foarte ridicat, Covid-19 își face de cap mult mai ușor.

La noi, de exemplu, cred că oamenii sunt mai speriați de spitale, de ce s-ar putea întâmpla în cazul unei infectări cu acest virus. Revenind la fotbal, Tottenham s-a schimbat mult în bine de la numirea lui Conte. Italianul a venit cu acel ceva pe care îl are doar el, acel ceva care aduce și succesul. Dacă Tottenham profită la maxim de situațiile pe care o să le aibă în cele 90 de minute, nu o prea văd bine pe Liverpool.


Tottenham – Liverpool Peste 2,5 goluri @ 1.62
AC Milan – Napoli GG sau peste 2,5 goluri @ 1.47
Curs Final: 2.38 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 19 decembrie 2021

Succesul lui Napoli s-a spart precum un balon de săpun. Napoletanii au reușit să-și pună singuri piedică în ultimele etape, parcă s-a întâmplat ceva ciudat la acest club, dar din păcate aceasta este valoare individuală a fotbaliștilor. Dacă Napoli nu obține un succes precum a reușit Mourinho ieri la Bergamo, cred că echipa oaspete se afundă și mai mult în clasament.

Din păcate AC Milan nu este genul de echipă care face compromisuri, milanezii au un lot foarte bun, în special la nivel de experiență competițională. Trei puncte separă cele două rivale, Milanul având avansul și avantajul de a evolua pe porpriul teren. Se marchează goluri între cele două rivale, așa că mă aștept și în duelul de azi la un spectacol foarte frumos.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!