fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 19 ianuarie 2022

Pe United o așteptă o deplasarea foarte dificilă, iar aici nu mă refer la drumul în sine, ci la echipa ce o așteaptă pentru un duel ce se poate disputa la o intensitate extrem de mare.

Biletul Zilei din 19 ianuarie 2022

Efectul nemțesc se vede doar la numărul de goluri primite per meci, aici a reușit noul manager să intervină la noua sa echipă. În rest, United continuă să rămână o echipă de pluton, o echipă care nu se poate desprinde decisiv într-un joc obișnuit, o echipă ce nu poate face față în meciurile tari.

Brentford este într-un recul evident, patru înfrângeri în ultimele cinci etape reprezintă un bilanț extrem de dificil de gestionat. Pe propriul teren este o situație destul de ok pentru Brentford, echipa gazdă reușește să ofere un joc foarte bun adversarilor întâlniți, este genul de echipă nou promovată care în primul sezon ne uimește foarte plăcut pe toți.


Leicester – Totteham GG @ 1.53
Brentford – Man. United GG @ 1.75
Curs Final: 2.67 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 19 ianuarie 2022

Când te numești Tottenham ai pretenții de club mare, când te numești Conte ai pretenții de manager care nu lasă lucrurile la întâmplare. Pe unde a fost Conte rezultatele s-au văzut imediat, este și cazul de față. Spurs se află într-un moment foarte bun, echipa oaspete a reușit o serie foarte ok de rezultate în ultima vreme, dar tot nu reușește să se apropie mai mult de locul 4.

Aici este miza, Spurs vizează locul ce o poate duce în Champions League. Meciul de azi este unul hotărâtor pentru acest deziderat, nu multe echipe reușesc să se impună la Leicester. Echipa gazdă are destul de multe probleme, dar continuă să fie o forță a campionatului care ne ține cu ochii lipiți de televizoare.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!