fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 2 iunie 2022

Start în grupele Nations League. După un sezon foarte greu, jucătorii se pregătesc să reprezinte echipele naționale din care fac parte. Vacanța din acest an o să fie una destul de scurtă, pentru că marea majoritate a campionatelor încep prin august, iar din noiembrie avem Cupa Mondială din Qatar.

Biletul Zilei din 2 iunie 2022

O grupă extrem de interesantă este cea din care face parte Serbia. Vecinii noștri se luptă cu Norvegia, Suedia și Slovenia, trei națiuni de la care ai ceva așteptări în momentul în care reușesc să se focuseze pe un proiect anume.

Despre nordici se spune că sunt niște oameni foarte bine organizați, astfel că sâțrbii vor avea mari probleme din acest punct de vedere. Toate echipele implicare în această grupă au fotbaliști care evoluează într-un campionat din Top 5. Poate că cei mai reprezentativi sunt la Serbia și Suedia, dar nici norvegienii nu se lasă mai prejos.

Fiind o grupă din care ieși cu greu la suprafață, fiecare meci disputat pe porpriul teren o să fie decisiv. Serbia debutează pe teren propriu, are de partea sa cam taote atuurile necesare, poate doar la capitolul fotbaliști pregătiți mental stau ceva mai slăbuț.


Serbia – Norvegia GG sau 3 plus @ 1.72
Slovenia – Suedia X2 @ 1.35
Curs Final @ 2.32

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 2 iunie 2022

Sunt convins că est europenii sunt cu gândul mai mult la vacanțele pe care și le-au programat deja, iar din această cauză echipele lor naționale vor avea de suferit destul de mult în această perioadă.

Suedia a cam terminat în genunchi preliminariile precedente, dar are totuși un „bazin” destul de ok de fotbalști cu o calitate foarte bună. Nu se poate spune același lucru despre Slovenia, o națiune care este mult mai aproape de alte sporturi în acest moment, decât de fotbal. Asta nu înseamnă că sudezii vor avea un meci ușor, mai ales că forma din ultima vreme nu este de partea lor.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!