fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 22 octombrie 2021

Nu s-a văzut cine știe ce schimbare în bine la Craiova 1948, ba din contră. Degeaba se laudă Stoican cu cu nu știu ce joc, cred că proiectul celor de la Craiova lui Mititelu este unul greșit. S-a renunțat mult prea ușor la oamenii care au readus această Craiova în Liga 1, mult prea ușor.

Biletul Zilei din 22 octombrie 2021

De exemplu, la Rapid s-au păstrat mulți dintre oamenii care au reușit promovarea, inclusiv antrenorul, dar și o parte dintre fotbaliști. La fel și la Mioveni, iar această echipă are cu două puncte mai mult decât Craiova, fără să facă investiții majore în club. Mutu a fost adus în club pentru a schimba o mentalitate, dar din păcate club acest lucru nu s-a întâmplat.

Fotbalistul Mutu a fost extraordinar, are recorduri greu de egalat de un alt fotbalist român, dar din punct de vedre al antrenorului, Mutu mai are mult de învățat. Acesta știe să vorbească, dar nu cred că știe să transmită, Mutu cunoaște fotbal fo9arte mult, doar a fost antrenat de multe nume mari ale acestui sport minunat, dar nu poate pune în practică tot ce el a asimilat.

A venit rândul lui Stoican, parcă Mititelu vrând să-și facă singur rău. Nici Flavius nu are cine știe ce rezultate la activ, ba din contră. El mizează foarte mult pe mesaje motivaționale, pe acest fel de a motiva fotbaliștii cu care lucrează. Sigur, uneori îi mai și iese, dar per total nu reușește cine știe ce.


U Craiova 1948 – Gaz Metan X2 @ 1.78
Chindia – Univ. Craiova X2 @ 1.19
Curs Final: 2.11 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 22 octombrie 2021

Stoican a fost ieșit din circuit o perioadă destul de lungă, a avut noroc că este apreciat în Craiova, că nu cere cine știe ce salariu și că acceptă tot ce i se cere de către patronat. Un manager care știe ce vrea de la viață, nu cred că ar accepta să antreneze un club atât de instabil emoțional precum cel al lui Mititelu.

Ultașii face ce cred în momentele în care echipa nu merge, chiar intră peste fotbaliști în autocarul echipei, patronul intervine ori de câte ori are chef, doar este „jucăria” sa. Din păcate, la ce se întâmplă acum la Craiova 1948, nu cred că se pot întâmpla rezultate bune. Universitatea

Craiova a reușit 3 victorii la rând, acestea au readus speranța la echipa lui Rotaru și Reghe. Dacă oltenii reușesc un nou succes, pe un teren unde se câștigă extrem de greu punctele, cred că șansele la titlu se întorc în favoarea lor. Este greu cu Chindia, a simțit din plin acest lucru și FC Botoșani în etapa trecută. Echipa lui Săndoi nu se joacă, nu face concesii nimănui și vrea să adune cât mai multe puncte pentru play-out. Un meci tare greu pentru Universitatea, Chindia știe să se apere, iar juveții ratează foarte multe ocazii pe care le au în timpul unui joc.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!