fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 28 octombrie 2021

AC Milan a aruncat mânușa, urmează răspunsul napoletanilor. Chiar devine foarte interesantă această luptă, parcă ne-am și săturat de Juventus, „bătrâna doamnă” a tot dominat Serie A, era timpul unei noi rivalități.

Biletul Zilei din 28 octombrie 2021

Napoli are de recuperat trei puncte, exact punctele pe care le-a câștigat Milanul aseară. Torino s-a dovedit un adversar dârz, dar mă așteptam la mult mai mult din partea echipei ce evoluează în vișiniu. „Torro” nu a marcat, eu unul chiar credeam în Torino și mă gândeam că la câte probleme are AC Milan la acest moment poate să marcheze măcar un gol. Nu a fost să fie, Milanul a evoluat precum o echipă matură, a evoluat precum o echipă mare.

În acest sezon avem parte de un duel nou, pentru că Napoli a mai încercat și acum câteva sezoane să câștige titlul, dar Juventus s-a dovedit o echipă mult prea puternică. În acest moment lupta se duce în 2, sincer nici nu văd o altă echipă evoluând la fel de constant precum o fac Ac Milan și Napoli. Nu este un meci greu, nu este un adversar care să poată să-i pună probleme mari lui Napoli, dar echipa gazdă are un istoric în astfel de partide. Istoric care până acum nu s-a aplicat în acest sezon.


Napoli – Bologna 1 @ 1.34
Levante – Atletico Madrid 2 @ 1.70
Curs Final: 2.27 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 28 octombrie 2021

Un sezon mai degrabă ratat pentru Atletico Madrid. Parcă și Simeone a cam început să fie diferit, parcă nu reușește să scoată echipa din această letargie în care se află. Un lucru este sigur, într-un sezon în care Barcelona este la un nivel foarte scăzut, iar Real Madrid se află în căutări de o nouă identitate, parcă este și păcat de ce se întâmplă la Atletico. Echipa arată senzațional pe hârtie, dar nu reușește să se exprime la fel pe terenul de joc.

Levante are zero în dreptul victoriilor obținute, trăiește doar din câteva puncte ciupite pe ici colo, dar acesta nu este un mod de a progresa. Dacă nu reușește să se impună într-un mod clar în această deplasare, atunci Atletico trebuie să-și ia adio de la titlu, nu este de echipa lui Simeone. Levante are o medie de sub un gol marcat per meci și de două goluri primite pe etapă disputată. Este timpul ca Atletico să strălucească, alt lucru nu este permis la echipa lui Simeone.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!