fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 3 august 2022

Cei de la Bodo/Glimt au cam defilat prin preliminariile de Champions, acum parcursul devine din ce în ce mai dificil. Dynamo Kiev a jucat în Turcia un meci cât un sezon întreg, într-o atmosferă ce a fost foarte ostilă, dar a reușit calificarea.

Biletul Zilei din 3 august 2022

Mircea Lucescu își găsește motivația de a antrena în fiecare sezon ce începe, nu doar la meciurile importante. Il Luce și băieții săi au fugit din calea războiului și se pregătesc de o calificare istorică în grupele Champions League. Dacă ne luăm doar după ultimul joc disputat, un amical cu Everton, echipa lui Lucescu are șanse destul de mici în a trece mai departe, dar Sturm Graz este cu mult sub nivelul echipei de Premier League.

Un lucru este sigur, adversarul pe care îl întâlnește Dynamo Kiev în această seară este unul destul de ok, mai ales la capitolul goluri marcate. Fiind atât de aproape de play-off-ul Champions League, nu cred că vreuna dintre combatante o să riște vreun joc pe care nu știe cum să-l pună în practică așa de bine. Acesta este un duel de la care trebuie să ne așteptăm la câteva goluri marcate, cel puțin două.


Bodo/Glimt – Zlgiris Peste 2,5 goluri @ 1.62
Dynamo Kiev – Sturm Graz 1X @ 1.34
Curs Final @ 2.17

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 3 august 2022

O altă confruntare de la care trebuie să ne așteptăm la un spectacol da gală este cea dintre Bodo/Glimt și Zalgiris. Lituanienii și-au ridicat foarte mult nivelul în ultimii ani, dar rămâne o discrepanță destul de mare între fotbalul din Lituania și cel de top din Europa.

Echipa din Norvegia este una dintre cele mai bune din nordul continentului nostru, a reușit câteva rezultate foarte bune și în sezoanele trecute de cupe europene, cel mai de răsunet rezultat fiind cel cu Roma lui Mourinho. Fiind o echipă care provine dintr-un campionat în care se pune accent foarte mult pe goluri marcate, Bodo/Glimt face ce face și evoluează la fel în în Europa. Cred că putem vedea o diferență între cele două echipe, dar la acest nivel se poate întâmpla orice.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!