fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 3 septembrie 2022

Totul merge conform planului la Rapid, conducerea își face treaba foarte bine, la fel și antrenorul, plus că nici jucătorii nu se lasă mai prejos. UTA are un parcurs perfect pe propriul teren, iar meciul cu Chindia trebuie să confirme acest lucru.

Biletul Zilei din 3 septembrie 2022

Dacă cei de la UTA ar reuși să joace același fotbal și în deplasările pe care le au în campionatul nostru, atunci numărul de puncte cu mult mai mare. Arădenii au un parcurs perfect pe propriul teren, iar adversarul de azi este unul dintre cei mai modești. Chindia a reușit doar două remize până la  acest moment, asta însemnând un bilanț dezastruos pentru o echipă ce a reușit cu greu să se salveze de la retrogradare în sezonul precedent.

Antrenorul care a reușit acest lucru a plecat, la fel și câțiva dintre jucătorii de bază ai sezonului trecut, poate și acestea sunt două dintre explicațiile care se pot găsi pentru rezultatele mult mai slabe. Mihalcea a venit la club cu intenții bune, dar nu mereu acestea din urmă aduc și succes. Echipa arădeană vrea să-și mențină linia de clasament pe care o are acasă, Chindia este departe de a spera să pună probleme într-un astfel de duel, cred că acestea sunt suficiente semne că trebuie să ne așteptăm la un succes al gazdelor.


UTA – Chindia 1 @ 2.00
Voluntari – Rapid X2 @ 1.35
Curs Final @ 2.70

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 3 septembrie 2022

FC Voluntari este departe de echipa care încânta în sezonul trecut, acum se chinuie să răzbată în partea a doua a clasamentului. Rapidul încearcă să profite la maxim de momentul favorabil prin care trece. De văzut dacă acest moment o să continue și după pauza pricinuită de meciurile echipei naționale.

Sunt foarte multe echipe care clachează în astfel de momente. Rapidiștii sunt doar cu gândul la centenar, iar acest lucru îi motivează la maxim. Mutu și compania se pregătesc foarte bine pentru fiecare etapă, chiar și în cea precedentă s-au făcut câteva modificări importante în primul unsprezece pentru ca la acest meci să evolueze cât mai mulți dintre titulari.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 55 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!