fbpx
spot_img

Biletul Zilei din 5 noiembrie 2021

Cei de la Aston Villa au ajuns la 4 înfrângeri consecutive, iar deplasarea de astăzi se anunță extrem de dificilă. Southampton trece printr-un moment bun, nu pierde de trei etape, iar în acest timp a obținut și două victorii fără vreun gol primit.

Biletul Zilei din 5 noiembrie 2021

Norwich pare genul de victimă sigură, nu cred că are vreo șansă în a se salva. Cum un loc de la retrogradare este deja stabilit, mai rămân două „pretendente” de ales. La cum se întâmplă lucrurile pentru Aston Villa la acest moment, nu o văd pe echipa oaspete reușind să evite un astfel de loc. Newcastle ara avantajul de a avea mulți bani la dispoziția sa, așa că în iarnă poate să reorganizeze treaba.

Burnley, Leeds și Watford au ceva în comun, toate trei joacă fotbal, un fotbal de calitate. Mă tem că Villa are de schimbat multe lucruri într-un timp destul de scurt. 19 goluri au primit „leii” până la acest moment, deși s-au disputat doar zece etape. Dacă nu obține măcar un punct din această deplasare, atunci Villa trebuie să se pregătească de ce este mai rău.


Southampton – Aston Villa GG @ 1.70
Lens – Troyes 1 @ 1.65
Curs Final: 2.80 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Biletul Zilei din 5 noiembrie 2021

Lens s-a trezit după primele 12 etape pe locul 4, având un total de 21 de puncte. Cum lupta la titlu este deja terminată, Lens se poate gândi la un loc de cupă europeană. Sunt echipe cu bugete mult mai mari care râvnesc locul lui Lens, dar echipa gazdă de azi are un as în mânecă: suporterul fanatic.

Troyes este bine la acest moment, nu bagă în seamă locurile retrogradabile, deja și-a luat un avans ok față de ultimele trei clasate. Un singur meci au pierdut gazdele pe propriul teren, în rest s-au prezentat destul de bine. Dacă Lens reușește un joc la fel de bun precum cel reușit cu Metz, cei de la Troyes nu au nicio șansă. Într-un campionat destul de fizic, Lens are o echipă care se pliază perfect pe acest sistem de joc. Gazdele au un avantaj moral foarte bun, nu au primit gol împotriva lui Troyes într-un meci disputat pe propriul teren de cinci astfel de dueluri, 4 dintre acestea fiind victorii pentru Lens

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!