fbpx

Biletul Zilei din 8 octombrie 2021

Remizele cu Letonia și Muntenegru, ambele de pe propriul teren, au cam dat peste cap situația Turciei. Vorbim de 4 puncte pierdute, împotriva a doua naționale ceva mai modeste valoric. Duel pentru baraj și în grupa Belgiei, un meci de la care avem speranțe mari.

Biletul Zilei din 8 octombrie 2021

Dacă nu se încurca aiurea cu cele două reprezentative menționate mai sus, Turcia conducea grupa din care face parte. Ce să-i faci, cred că așa se întâmplă când tratezi adversarul de sus. Barajul este în mare pericol, totul depinde de cum abordează Norvegia acest final de campanie de preliminarii.

Olanda pare că s-a desprins în câștigătoare de grupă, oricum are cel mai bun fotbal dintre toate participantele. Meciul de azi este decisiv pentru Turcia, dacă norvegienii nu pierd, atunci se cam duc pe apa sâmbetei șansele turcilor. Vom vedea o echipă gazdă hiper motivată, cred că un pariu safe este acela pe cartonașe acordate, poate chiar pe unul roșu pentru Turcia. Norvegia este fără Haaland, așa că sunt ceva probleme mari în ofensiva nordicilor.


Cehia – Țara Galilor 1 @ 1.75
Turcia – Norvegia Peste 3,5 cartonașe @ 1.53
Curs Final: 2.67 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei din 8 octombrie 2021

Cehia și Țara Galilor au reușit un parcurs asemănător în grupa din care mai face parte și Belgia. Era greu de crezut că echipa ce a pierdut aseară, în Liga Națiunilor, împotriva unui alt gigant al fotbalului, Franța, nu o să se califice dintr-o astfel de grupă. Galezii și-au depășit cu mult condiția, au încercat și au reușit să o țină pe naționala Cehiei foarte aproape. Cred că oricare dintre cele două rivale ce se înfruntă în acest joc trebuie să fie foarte mulțumită cu barajul. Un plus mic pentru Cehia, dar nu ceva decisiv, pentru că și galezii au jucători tehnici, unii dintre aceștia evoluează în Premier League.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!