fbpx

Biletul Zilei fotbal din 1 august 2020

De la revenirea lui Zlatan, AC Milan s-a schimbat complet în bine. Milanezii au prins locul de Europa League, dar locul 6 duce în play-off, nu în grupe. Duel pentru locul 2, Atalanta vs Inter. Lazio s-a trezit pe final de sezon. Un pic prea târziu.

Biletul Zilei fotbal din 1 august 2020

Duel extrem de tare la Bergamo, Atalanta vs Inter. Se întâlnesc cele mai bune linii de atac din Serie A, Atalanta a marcat 98 de goluri, Interul a marcat 79 de goluri. Atalanta poate atinge borna celor 100 de goluri, Interul a arătat multe carențe în acest sezon de Serie A. La fel de adevărat este și faptul că oaspeții sunt o echipă tare bună pe atac. Celor două combatante le-a lipsit constanța în rezultate pozitive, chiar dacă au cele mai bune atacuri din Italia, ambele au reușit câte 23 de victorii. În meciul tur scorul a fost de 1-1, iar în ultimele două confruntări directe s-au marcat sub 2,5 goluri de fiecare dată.


AC Milan – Cagliari 1 @ 1.30
Atalanta – Inter peste 2,5 goluri @ 1.50
Napoli – Lazio 1X @ 1.59
Curs Final @ 3.10 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 1 august 2020

AC Milan a prins pe ultima sută de metri locul 6, loc ce duce la barajul de Europa League. Meciul din ultima etapă se anunță extrem de dificil, Zenga reușind lucruri importante la Cagliari. Unul dintre aceste lucruri este și victoria din ultima etapă, 2-0 cu Juventus. Milanul are o serie de 12 meciuri fără înfrângere, un lucru greu de crezut în noiembrie 2019. Singura echipă ce a reușit să se impună la Milano a fost Genoa, scor 2-1. Cagliari a scos 4 puncte din ultimele 4 etape de deplasare din Serie A, dar în ultimele două a încasat 5 goluri și a marcat unul singur.

Immobile s-a desprins decisiv în clasamentul golgeterilor, 35 de goluri, față de cele 31 ale lui Ronaldo. La cât de ambițios este portughezul, în sezonul viitor, dacă nu suferă vreo accidentare, Ronaldo o să înscrie 40 de goluri. Meciul nu este unul de vacanță, Napoli se pregătește de duelul cu Bracelona, iar Lazio speră într-un loc 2 pe acest final de sezon. Nu s-au marcat multe goluri în ultimele două confruntări directe, dar astăzi este un meci mai special decât în alte cazuri.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!