fbpx

Biletul Zilei fotbal din 11 august 2020

Un pic de presiune se resimte și la Șahtior, mai ales că Mircea Lucescu a semnat cu rivala de o viață, Dinamo Kiev. „Minerii” nu au nicio scuză dacă nu trec de Basel, o echipă ce a început dezastruos acest sezon, dar care s-a redresat pe parcurs.

Biletul Zilei fotbal din 11 august 2020

Campionatul din Ucraina s-a închis pe 19 iunie, de atunci și până acum Șahtior a disputat câteva partide amicale, oricum o pauză meritată pentru „mineri”. Aceștia au câștigat competiția internă la o diferență de 23 de puncte, colosală. De aceea, patronul de la Dinamo Kiev s-a mișcat atât de repede și a riscat totul prin aducerea lui Mircea Lucescu. Șahtio a făcut parte dintr-o grupă de Champions, aceasta le-a avut în componență pe City, Atalanta și Dinamo Zagreb. Cu greu, Șahtior a terminat pe locul 3, dar a gâfâit rău de tot pe finalul acelei competiții.


Șahtior – FC Basel GG @ 1.72
Wolves – Sevilla Peste 1,5 goluri @ 1.51
Curs Final @ 2.61 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 11 august 2020

Benfica a fost primul adversar din primăvara europeană, lusitanii au încercat totul împotriva celor de la Șahtior, dar nu le-a ieșit. După o dublă extrem de disputată, Șahtior s-a impus și astfel a urmat duelul cu Wolfsburg. Cu nemții, Șahtior a jucat turul în martie și returul zilele trecute, știm motivele acestui lucru. „Minerii” nu le-au oferit nicio șansă celor de la Wolfsburg, iar acum sunt tare încrezători că pot trece și de Basel.

Așa cum vă spuneam, Basel a avut probleme în acest sezon. FC Basel a terminat pe locul 3 competiția internă, după ce a avut la bilanț 10 înfrângeri și 8 remize, dintr-un total de 36 de etape. Chiar dacă sezonul a fost unul presărat cu multe nereușite, FC Basel a redresat situația din mers, iar în meciul de azi a ajuns pe merit, nu printr-o conjunctură fericită. Basel are o echipă, nu are individualități și poate de aceea a ajuns până în acest Final 8.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!