fbpx

Biletul Zilei fotbal din 11 iulie 2020

Italia și-a desemnat campiona, nu este nimic oficial, dar Juventus nu are cum să piardă avansul din acest moment. Lazio a căzut în cap, nimeni și nimic nu are cum să ridice echipa în acest moment. Atalanta a ajuns la 10 succese consecutive în Serie A, cel cu numărul 11 poate aduce prin consecință și locul 2.

Biletul Zilei fotbal din 11 iulie 2020

Ce înseamnă și pandemia asta, Roma era poziționată foarte bine până în pauza forțată, dar de la revenirea fotbalului, romanii au pierdut de trei ori în cinci etape. Mai mult de locul 5, nu se poate în acest sezon, dar și pentru acest loc 5 sunt emoții mari. Romanii au primit gol în fiecare dintre meciurile disputate după pandemie, iar din cele două deplasări avute nu au scos vreun punct. Brescia putea să mai spere într-o salvare miraculoasă doar dacă se impunea și la Torino, dar este greu cu un meci câștigat la 5 etape. Brescia a pierdut un singur meci din ultimele patru disputate acasă, dar este greu de crezut că Roma poate pierde șansa de a câștiga trei puncte.


Juventus – Atalanta GG @ 1.50
Brescia – AS Roma Peste 1,5 AS Roma @ 1.42
Lazio – Sassuolo GG @ 1.44
Curs Final @ 3.07 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 11 iulie 2020

Juventus este campionă, nimeni și nimic nu mai poate schimba acest lucru. Atalanta are încă obiectiv în Serie A, a pus ochii pe locul secund, loc pe care îl dețin cei de la Lazio. Sincer, la cum au arătat cei din Bergamo în tot acest sezon, locul 2 o să fie doar o încununare a fotbalului prestat de-a lungul timpului. Atalanta nu are vedete, dar coeziunea care există în cadrul acestui club ține loc de individualități.

Cu greu își mai revine Lazio pe acest final de sezon, chiar nu știu cum pot face acest lucru. Dezamăgirea este imensă, noroc că nu pot pierde locul de Champions League. Până în pauza forțată, Lazio a câștigat cu Inter și Juventus, iar în acel moment toată lumea vorbea de forța acestei echipe. În acest moment, Lazio este doar o umbră a acelei echipe, iar lucrurile se pot strica și mai mult. Sassuolo vine după trei victorii consecutive, iar oaspeții sunt o echipă ce joacă fotbal. S-ar putea să avem un meci cu foarte multe goluri marcate.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!