fbpx

Biletul Zilei fotbal din 11 noiembrie 2020

CSM Reșița și CS Mioveni sunt în cădere liberă, niciuna dintre cele două echipe nu par a avea un viitor în acest sezon, iar la cum se face treaba în România, niciun viitor în general. Echipa din Miercurea Ciuc încearcă din răsputeri să se ridice la nivelul lui Sepsi, nu se poate.

Biletul Zilei fotbal din 11 noiembrie 2020

Chiajna și Reșița au ajuns la câte cinci înfrângeri consecutive, după 10 etape disputate, un bilanț extrem de rău pentru cele două combatante. Chiajna a investit foarte mult în această vară, a adus super jucători pentru Liga a 2-a, are o bază de pregătire excelentă, are parte de oameni foarte buni în conducerea administrativă, dar a făcut o greșeală ce se dovedește decisivă, l-a numit pe Florin Bratu în postura de antrenor.


Miercura Ciuc – Pandurii Tg. Jiu 1 @ 1.36
CSM Reșița – Concordia GG @ 1.70
Curs Final @ 2.31 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 11 noiembrie 2020

Acesta din urmă are un temperament vulcanic, în afară de o perioadă scurtă la Dinamo, perioadă în care a avut parte de un oarecare succes, Bratone nu a reușit nimic în antrenorat. El încearcă să fie un bun „motivator”, încearcă să-și impună punctul de vedere cu forța, dar în ziua de azi nu mai merg lucrurile așa. Reșițenii au plecat la drum cu un antrenor, dar s-au despărțit pe parcurs și acum trag „ponoasele” acelei decizii. Reșița est5e un nume de tradiție în fotbalul românesc, însă acest statut mai mult încurcă cluburile ce s-ar putea bucura de el, decât să le ajute.

O singură victorie și 9 înfrângeri, acesta este bilanțul celor de la Pandurii, unul dezastruos. Până la noi decizii, Pandurii așteaptă și un răspuns din partea conducătorilor fotbalului românesc, încă nu se știe dacă această echipă o să rămână în Liga a 2-a. Ciucanii vor multe, dar nu reușesc mai nimic, diferența dintre ei și Sepsi este uriașă, echipa din Miercurea Ciuc rămânând un fel de satelit al celor de la Sepsi.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!