fbpx

Biletul Zilei fotbal din 13 ianuarie 2021

Hermannstadt nu a impresionat cu nimic în prima rundă din acest an, ba din contră. Dinamo are probleme mari de lot, jucătorii din străinătate au început să plece pe bandă rulantă, așa cum era și de așteptat.

Biletul Zilei fotbal din 13 ianuarie 2021

Dinamo are probleme din ce în ce ma mari, pare că nimeni nu are vreun răspuns, vreo rezolvare. La meciul cu sibienii, Dinamo o să alinieze un prim unsprezece experimental, iar pe banca de rezerve nu o să fie mai nimeni. Din păcate pentru întreg fotbalul românesc, situația de la Dinamo tinde să scape complet de sub control. Zilele acestea s-a înaintat un nou termen de rezolvare a datoriilor către jucători, dar nimeni nu mai crede nimic în ce spunea conducerea acestui club.


Chindia – Poli Iași 1X @ 1.35
Hermannstadt – Dinamo GG @ 1.87
Curs Final @ 2.52 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 13 ianuarie 2021

Sibienii pot profita la maxim de degringolada de la Dinamo, dar ce fotbal au arătat în prima etapă a lui 2021 nu cred că o să se și întâmple acest lucru. Hermannstadt a căzut foarte repede fizic, faptul că echipa s-a reunit cu doar câteva zile înaintea meciului de la Ovidiu ne-a arătat limitele fizice ale acestei echipe. Dinamo o să fie motivată de fanii săi, dar nu știu cât poate merge acest lucru, pentru că toți oamenii au nevoie de bani, inclusiv fotbaliștii.

Când s-a întrerupt campionatul, Chindia era una dintre echipele bune ale Ligii 1. Forma trupei lui Emil Săndoi era una foarte bună, iar locul din clasament este martorul acestor lucruri spuse. Ieșenii lui Pancu s-au bucurat că s-a întrerupt campionatul, totul părea într-un abis total la Iași. La reunirea lotului, Pancone a declarat că vom vedea o altă față a ieșenilor în acest retur, nu cred. Pancone ne-a arătat de ce este capabil în antrenorat, nu are cum să îmbunătățească ceva în două săptămâni.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!