fbpx

Biletul Zilei fotbal din 14 ianuarie 2021

CFR-ul lui Iordănescu jr. debutează în noul an, Clinceniul lui Poenaru îi stă în cale, din păcate pentru clujeni. Echipa din Ilfov s-a prezentat foarte bine în prima jumătate a sezonului, să vedem ce urmează în 2021.

Biletul Zilei fotbal din 14 ianuarie 2021

Chindia, Gaz Metan, Sepsi, FC Botoșani și Clinceni, acestea sunt echipele care se bat pentru un loc de play-off, mai exact pentru trei locuri de play-off. Campionatul intern s-a schimbat foarte mult în ultimii zece ani. Când Steaua și Rapid se luptau prin Cupa UEFA, nici nu știam de aceste echipe, de unele dintre ele, iar de cele de care știam, nu prea le băgam în seamă. Între timp, Liga 1 a devenit o competiție lipsită de „culoare”, echipe de tradiție au dispărut și trebuie să ne obișnuim cu acest gen de echipe mici. Dar ce să-i faci, dacă oamenii își fac bine treaba, nu ai ce să le reproșezi.


CFR Cluj – Clinceni 1 @ 1.46
FC Botoșani – FC Argeș 1 @ 1.53
Curs Final @ 2.23 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 14 ianuarie 2021

CFR trebuie să câștige, nu cred că cineva din anturajul acestui club și-a propus un egal cu Clinceni, mai ales în condițiile în care Craiova s-a încurcat pe propriul teren cu Sepsi. CFR are cele mai puține înfrângeri dintre echipele ce se bat la titlu, dar la fel de adevărat este și faptul că are cele mai puține victorii. Trecerea de la Dan Petrescu la Edi Iordănsecu se face greu, dar echipa a venit lângă noul său antrenor și încearcă să-l ajute așa cum poate. Clujenii au făcut un pic de curățenie prin lot, Iordănescu a hotărât că sunt prea mulți jucători și competiții pre puține.

FC Botoșani poate îngropa speranțele celor de la Pitești la început de 2021. Moldovenii sunt foarte aproape de play-off, dar au nevoie de câteva victorii la rând, asta pentru a spera un pic la ceva mai mult. Echipa din Trivale a păcălit fotbalul în Liga 1, s-a văzut clar că a fost „parașutată” de soartă în această competiție. Dar piteștenii uită repede, modul în care s-au calificat în Liga 1. Nu cred că Botoșaniul o să aibă cea mai mică problemă în jocul de azi.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!