fbpx

Biletul Zilei fotbal din 18 ianuarie 2021

Derby în Moldova, echipa lui Daniel Pancu se înfruntă cu Botoșaniul lui Croitoru. Ambele cluburi nu trec printr-o perioadă bună. Oltenii nu au marcat de trei etape, iar Astra a pierdut drastic în ultimul meci cu FCSB.

Biletul Zilei fotbal din 18 ianuarie 2021

După scandalul în care a fost implicată FCSB, mă așteptam la un alt rezultat în meciul cu Astra. Poate că FCSB avea prima șansă în orice condiții, dar să câștige cu scorul de 3-0, nu m-am așteptat. Astra a fost o echipă fricoasă, nu și-a propus mare lucru la București. Urmează deplasarea de la Craiova, iar giurgiuvenii au nevoie urgentă de puncte, altfel locurile de play-off se îndepărtează un pic. De văzut și reacția echipei giurgiuvene după un meci slaba și după un rezultat dezastruos.


Iași -Botoșani X2 @ 1.40
Astra Giurgiu – Craiova 1X @ 1.78
Curs Final @ 2.49 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 18 ianuarie 2021

Probleme sunt și la Craiova, acolo unde Papură a început să se certe cu toată lumea pentru că nu suportă presiunea care i se pune pe umeri. Ce este drept, Craiova nu joacă mai nimic în ultima vreme, iar acest fapt datează de anul trecut. Oltenii sunt obișnuiți altfel, ei trebuie să joace agresiv chiar dacă pierd meciul, preferă un 3-3 sau un 3-4, decât un 0-0. Un meci dificil pentru ambele combatante, pentru că ambele cluburi au probleme mari în acest moment, presiunea fiind foarte mare.

Cum era și de așteptat, cei de la Iași au ajuns pe primul loc. Spun acest lucru pentru că cele mai mari probleme din Liga 1 sunt la Iași. Salariile sunt neplătite cu lunile, jucătorii aduși de club sunt de o calitate slabă, iar antrenorul Daniel Pancu nu a demonstrat nimic până acum. Normal și logic, FC Botoșani trebuie să profite de toate aceste lucruri, plus că are un antrenor ce a demonstrat ceva în Liga 1. Cred că echipa oaspete se poate impune la Iași, altfel intră și ea într-o criză de rezultate.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!