fbpx

Biletul Zilei fotbal din 2 august 2020

Ultimul bal din Liga a 2-a. 5 din cele 6 echipe implicate în acest play-offf au șanse reale la calificarea în Liga 1. Rapidul are cea mai  încă șansă în a prinde locul 2, loc ce duce direct în prima divizie. UTA poate bifa o contraperformanță istorică.

Biletul Zilei fotbal din 2 august 2020

Arădenii au dominat sezonul regulat de la un capăt la celălalt, dar în acest play-off au arătat că sunt pământeni. Balint nu a reușit să-și motiveze oamenii, iar aceștia s-au cam chinuit până acum. Pentru a se bucura de o promovare directă, UTA are nevoie de o remiză din meciul de la Pitești. Gazdele se pot califica direct doar în cazul unei victorii, egalul o poate scoate din calculele barajului pe FC Argeș doar în cazul unei victorii a celor de la Turris.


CS Mioveni – Petrolul Gol Petrolul @ 1.68
FC Argeș – UTA Arad GOL UTA @ 1.51
Rapid – Turris 1X @ 1.33
Curs Final @ 3.37 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 2 august 2020

Echipa lui Lincar s-a văzut cu sacii în căruță după victoria de la Arad, dar fotbalul te pedepsește atunci când nu îl tratezi cu respect. Turris nu depinde doar de victoria pe care ar putea să o obțină în Regie, iar forma din ultimele meciuri nu o îndreptățește să spere la cele trei puncte. Până acum, nimeni nu a câștigat vreun meci disputat acasă, așadar acest meci este o piatră de încercare pentru Rapid. Giuleștenii au mare nevoie de victorie, nu neapărat pentru a se califica direct în Liga 1, ci pentru a putea spera la baraj. Locul 2 este greu de atins de Rapid, Petrolul trebuie să bată la Mioveni, UTA trebuie să bată la Pitești.

Mioveniul este cea mai în formă echipă din acest play-off. Șansa lui Niculescu și compania este Petrolul. O echipă complet demotivată, o echipă ce se află cu moralul la pământ, o echipă ce a ratat un obiectiv plătit cu mulți bani. Petroliștii au plecat cu multă încredere la drum, dar divergențele interne au silit echipa din Ploiești să intre într-o pasă proastă încă din timpul turului de campionat. Pentru a-și asigura prezența pe prima scenă, FC Mioveni are nevoie de un nou succes, dar presiunea o să fie extrem de mare.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!