fbpx

Biletul Zilei fotbal din 20 decembrie 2020

Sibienii și-au revenit, nu se poate spune că sunt într-o formă excepțională, dar au două rezultate pozitive legate și cred că se pregătesc de un al treilea. Pancone a pierdut complet controlul echipei sale, Poli Iași este în cădere liberă.

Biletul Zilei fotbal din 20 decembrie 2020

Semne au fost de la semnarea contractului, îmi aduc aminte că se aflase prin presă că jucătorii sunt neplătiți, că nu sunt perspective bune la Iași, dar Pancu a vrut să se mintă singur. Era vorba de un contract cu o echipă de Liga 1, el venind după un contract cu Rapid, echipă ce se află și acum în Liga a 2-a. Dacă ne aducem aminte bine, Pancu este unul dintre oamenii ce au contribuit masiv la eșecul Rapidului din sezonul trecut. În fine, la Iași se dorea o calificare în cupele europene, peste vreo doi ani, cred că acest club se pregătește de desfințare, nu de Europa League.


Heramnnstadt – Poli Iași 1X @ 1.33
Botoșani – FC Voluntari 1
@ 1.80
Curs Final @ 2.39 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 20 decembrie 2020

Cu o nouă victorie, Hermannstadt se îndepărtează un pic de zona roșie. Din cele 6 etape disputate pe propriul teren, Hermannstadt a scos 8 puncte, nu foarte multe, dar nici nu se poate spune că este un bilanț dezastruos. Sibienii trebuie să profite de haosul instalat la Iași, dacă nu câștigă în această etapă, atunci trebuie să se gândească la un lat antrenor din ianuarie.

FC Botoșani a pierdut foarte multe puncte în ultimele 4 etape, chiar dacă este o echipă neînvinsă în tot acest timp. Moldovenii sunt la 3 puncte de locurile ce duc în play-off, astăzi victoria este obligatorie, un alt rezultat nu face decât să încurce și mai mult lucrurile pentru FC Botoșani. Ilfovenii au trei înfrângeri în ultimele 4 etape, un bilanț dezastruos. Covid-19 a reușit să distrugă această echipă din toate punctele de vedere, iar redresarea pare imposibilă în acest moment.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!