fbpx

Biletul Zilei fotbal din 25 iulie 2020

Rezultatele din ultimele etape au fost extrem de surprinzătoare, multe bilete au fost aruncate la coșul de gunoi, mergem înainte. Brescia vrea să părăsească prima scenă a fotbalului italian cu fruntea sus, meciul cu Parma nu este de netrecut.

Biletul Zilei fotbal din 25 iulie 2020

Meciul dintre Genoa și Inter este foarte important pentru echipa gazdă. „Grifonul” are doar 4 puncte peste Lecce, un Lecce ce are meci la Bologna în această etapă. Dacă nu remiza aiurea cu Verona și Fiorentina, Interul avea doar trei puncte de recuperat față de Juventus, însă aceasta a fost soarta în acest sezon. Nimeni nu a reușit să se apropie de Juve la mai mult de cinci puncte. O poate face Inter, dar Genoa este extrem de conștientă de valoarea punctelor din acest meci. Nu știu dacă Genoa o să poată câștiga, tot ce este posibil, dar știu că o să încerce să marcheze prima, mai ales că evoluează pe propriul teren.


Brescia – Parma Peste 1,5 goluri @ 1.20
Genoa – Inter GG @ 1.57
Napoli – Sassuolo Peste 2,5 goluri @ 1.50
Curs Final @ 2.83 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 25 iulie 2020

De la duelul dintre Napoli și Sassuolo vreau să văd goluri. Napoletanii au intrat în linie dreaptă pentru meciul cu Barcelona, iar campionatul este doar o bază de antrenament pentru acea seară de Champions League. Echipa lui Chiricheș are un golaveraj de 64-60, iar napoletanii au terminat în „GG” fiecare din ultimele 6 etape de Serie A. Napoli s-a impus în ultimele trei meciuri directe de acasă, a marcat în ultimele 7, iar în ultimele cinci victorii de pe propriul teren obținute cu Sassuolo, Napoli a câștigat la handicap de 1 gol.

Cât de mult a căzut Parma după pauza forțată din primăvară. Parmegianii își făceau planuri de Europa League și aveau și motive întemeiate să o facă. Pauza a dat complet peste cap acele idei, iar Parma se bucură că nu este în preajma retrogradării pe acest final de sezon. Brescia tot a căutat o victorie pe acest final de sezon, aceasta a venit în penultima etapă, scor 2-1, cu cei de la Spal. Brescia a marcat în 4 din ultimele cinci meciuri pe care le-a disputat acasă.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!