fbpx

Biletul Zilei fotbal din 28 iulie 2020

Campionatul s-a decis, rămâne să aflăm împreună cine câștigă locul 2, Atalanta sau Inter. Ambele combatante au meciuri extrem de dificile, Napoli vine în vizită la Milano, iar Atalanta merge la Parma. Cele două sunt despărțite de un singur punct.

Biletul Zilei fotbal din 28 iulie 2020

Avantaj are Interul lui Conte, dar meciul de azi reprezintă un hop destul de mare. Napoli se tot pregătește pentru returul cu Barcelona, retur ce bate la ușă. Meciurile rămase de disputat în Serie A sunt un antrenament foarte bun pentru napoletani, mai ales că sunt meciuri oficiale. Interul are două remize în ultimele cinci etape, la un calcul simplu, observăm că Inter, în cazul unor victorii pe linie, putea avea în acest moment 80 de puncte și astfel se lupta în continuare pentru titlu. Egalul de la Roma, hai că are o scuză, dar cel cu Fiorentina de acasă, nu prea.


Parma – Atalanta 2 @ 1.42
Inter – Napoli GG @ 1.60
Curs Final @ 2.27 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 28 iulie 2020

Napoli și-a încheiat socotelile cu Serie A în momentul în care a câștigat Cupa Italiei, nici nu mai contează pe ce loc termină napoletanii acum, poate doar pentru bani. Cu o victorie Napoli ar putea trece peste AC Milan, dar nu știu cât de motivați sunt napoletanii pe acest final de sezon. Cele două s-au întâlnit de trei ori în 2020, primul meci a fost în campionat, în luna ianuarie, 3-1 pentru Inter la Napoli acasă, unul a fost în Cupă, în februarie, manșa tur, iar returul s-a jucat după pandemie imediat.

Atalanta a remizat de trei ori în ultimele cinci etape de Serie A, acum trebuie să se mulțumească cu un loc 2, oricum și acest loc 2 reprezintă o performanță pentru echipa din Bergamo. După Serie A, Atalanta se pregătește de un meci decisiv cu PSG, dar miliardarii Parisului nu au meciuri oficiale. Singurul din ultima vreme, fiind cel cin finala Cupei Franței, 1-0, împotriva lui St. Etienne.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!