fbpx

Biletul Zilei fotbal din 29 iulie 2020

Cum Dinamo este amânată de la o etapa la alta, clasamentul din play-out este unul nerelevant. Doar echipele ce se află pe primele trei locuri se pot bucura de ceva liniște, în rest niciuna nu poate beneficia de acest lucru.

Biletul Zilei fotbal din 29 iulie 2020

Hermannstadt și Sepsi sunt împreună la cota 28, Poli Iași este pe locul de baraj, dar cu 23 de puncte, Dinamo pe penultimul loc, având un total de 21 de puncte, dar și o groază de meciuri nedisputate. Chindia lui Săndoi ocupă ultimul loc, cu doar 17 puncte. Problema este că de când a venit Săndoi, Chindia a continuat forma slabă în care era cu Moldovan la timonă. În acest moment, târgoviștenii au ajuns la 6 înfrângeri consecutive. Dacă ne luăm doar după jocul prestat în această perioadă, Chindia poate emite pretenții la o victorie doar din meciurile cu Dinamo, mai ales că echipa lui Gigi Mulțescu vine după această perioadă de carantinare forțată.


Chindia – Clinceni Peste 1,5 goluri @ 1.33
Hermannstadt – Viitorul GG @ 1.68
Curs Final @ 2.23 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 29 iulie 2020

Clinceni a pus 9 puncte între ea și Poli Iași, iar acum viața se vede mult mai roz în aceste condiții. Parcursul pe care îl are echipa lui Ilie Poenaru este demn de un basm. 7 victorii în 11 etape disputate din play-out, cele mai multe victorii dintre echipele participante la această competiție. În dinamica actuală, Clinceniul nu are cum să nu câștige la Chindia, iar asta ar însemna că poate ajunge la cota 35, cu 4 etape până la finalul sezonului.

Un alt meci foarte interesant este Hermannstadt vs Viitorul. Spaniolul Anei Maria Prodan a venit cu un suflu nou la Sibiu și a reușit să redreseze o echipă în derivă. Hermannstadt nu pierde de 4 etape consecutive, timp în care a reușit 3 victorii. Viitorul a pierdut un singur meci din play-out, 1-2 la Chindia, pe vremea când această echipă era antrenată de Moldovan. Sincer, mă aștept să văd în „GG 3+” la acest joc, ambele echipe evoluând extrem de bine pe atac.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!