Biletul Zilei fotbal din 30 iunie 2020

Catalanii au cam pierdut titlul, totul depinde de ce face Realul de aici înainte, meciul de azi este extrem de dificil, Atletico și-a găsit o cadență uimitoare pe acest final de sezon. Sevilla resimte presiunea celor de la Getafe și Villarreal.

Biletul Zilei fotbal din 30 iunie 2020

Mallorca vs Celta Vigo, un meci cât un campionat pentru insulari. Mallorca își joacă ultima șansă la evitarea retrogradării, în acest moment sunt 8 puncte între cele două echipe, iar în joc mai sunt doar 18. Inconstanța celor de la Mallorca a fost extrem de mare, gazdele au cel mai mare număr de înfrângeri din acest sezon, 20. Celta vine după acel 2-2 cu Barcelona, rezultat ce are darul de a aduce un moral excelent la echipa din Vigo. La cum arată cele două cluburi în acest moment, Celta nu pierde meciul de azi, iar cu o victorie pune capăt speranțelor gazdelor.


Mallorca – Celta Vigo X2 @ 1.35
Leganes – Sevilla X2 @ 1.22
Barcelona – Atletico Madrid  peste 1.5 goluri @ 1.36
Curs Final @ 2.24 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 30 iunie 2020

Sevilla, patru remize în ultimele patru etape. După o așa serie modestă, Sevilla începe să aibă mari emoții în ceea ce privește poziția de Champions League. Două cluburi așteaptă o greșeală cât de mică a Sevilliei. În ultimele patru deplasări, oaspeții nu au pierdut, dar au și trei remize în acest timp. Șansa Sevilliei este că întâlnește un adversar ce nu prea mai are șanse la salvarea de la retrogradare, asta însemnând că s-ar putea să fie complet demotivat. În ultimele cinci etape de la Liga, Leganes a obținut doar două puncte.

Atletico Madrid are șanse mare de a se impune la Barcelona, deoarece această echipă este într-o degringoladă totală. Sigur, Barcelona nu a pierdut în ultima vreme, dar nu a pierdut datorită calității fotbaliștilor, nu datorită jocului prestat. Atleti a intrat într-o zodie câștigătoare, un pic cam târziu pentru La Liga, dar la fix pentru Champions League. Oaspeții au primit doar 13 goluri în deplasări de până acum, iar în tot acest sezon doar 23. Barcelona a avut probleme mari cu Bilbao și Leganes în ultimele două partide disputate acasă, iar cu Atleti o să fie infinit mai greu.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!