fbpx

Biletul Zilei fotbal din 4 iulie 2020

United este într-o formă de invidiat, ultimul meci pierdut datează din 21 ianuarie, un 0-2 cu Burnley. Wolves face tot posibilul să prindă un loc de  Champions League, meciul cu Arsenal este foarte important.

Biletul Zilei fotbal din 4 iulie 2020

Chelsea a pierdut inexplicabil la West Ham, în ultima etapă. Acea înfrângere le-a adus la două puncte pe Wolves și United, iar lupta pentru ultimul loc de Champions League are un farmec aparte. Per totalul acestui sezon, Chelsea nu a avut o super evoluție în meciurile de pe propriul teren, doar 8 victorii în 16 astfel de etape. Watford este prima echipă de peste linia roșie,  însă forma sportivă din ultimele etape este egală cu zero. Oaspeții au strâns un singur punct în urma ultimelor 4 etape de Premier League. Accidentarea lui Deulofeu a dat complet peste cap treburile celor de la Watford.


Manchestr United – Bournemouth 1 @ 1.22
Wolves – Arsenal peste 1.5 goluri @ 1.38
Chelsea – Watford 1 @ 1.47
Curs Final @ 2.47 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 4 iulie 2020

Wolves este egal garanția succesului, cam aceasta este caracterizarea pe scurt a gazdelor din meciul cu Arsenal. Ceea ce se întâmplă la Wolves merită o atenție deosebită. Meciul cu Arsenal o să fie foarte dificil, mai ales și prin prisma victoriilor obținute de Arsenal în ultima vreme. „Tunarii” au trei succese consecutive, iar în acest timp au primit un singur gol. Ultima echipă ce a reușit să se impună la Wolves a fost Liverpool. 4 din ultimele 5 confruntări directe s-au terminat în „GG”.

Cu o victorie în meciul de azi și o conjunctură favorabilă a rezultatelor celorlalte rivale, United poate urca pe loc de Champions. Acest lucru poate da un moral foarte bun celor de la United, mai ales că în ultimii ani se tot chinuie să răzbată prin Premier League. Bournemouth este ca și retrogradată, chiar dacă are șanse în continuare. Forma sportivă prin care trece această echipă este dezastruoasă, 4 înfrângeri consecutive.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!