fbpx

Biletul Zilei fotbal din 6 august 2020

Misiune imposibilă pentru Hagi și compania, dar românul nostru încă mai speră într-o minune. Sevilla și As Roma este capul de afiș din Europa League, iar meciul de dispută în Germania, pe teren neutru, pentru că nu a apucat să se dispute manșa tur până în pandemie.

Biletul Zilei fotbal din 6 august 2020

Andaluzii au prins biletele pentru Champions League din La Liga, locul 4 a fost cel al Sevilliei. Acum, Sevilla se întoarce cu fața spre competiția pe care o iubește atât de mult, Europa League. Doar 6 înfrângeri au avut andaluzii în acest sezon de La Liga, exact câte a avut și Barcelona per total. Ocampos a fost golgeterul echipei, dar acesta a reușit doar 14 goluri în La Liga. Sevilla și-a păstrat jocul ofensiv din ultimii ani, indiferent de ce om a fost pe banca tehnică. Andaluzii s-au descurcat excelent în deplasările din La Liga, asta s-ar putea să ajute la moralul lor pentru meciurile din Europa League.


Leverkusen -Rangers GG @ 1.61
Sevilla – AS Roma GG @ 1.77
Curs Final @ 2.85 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 6 august 2020

AS Roma a terminat cu 4 victorii în Serie A, dar aceste 12 puncte nu au fost suficiente pentru AS Roma în încercare sa de a prinde locul de Champions League. Per total, AS Roma a avut un sezon mai mult decât decent, dar la un moment dat greșelile s-au ținut lanț, iar acea perioadă și-a adus aportul la ratarea obiectivului numit Champions. Romanii au un lot tare bun, iar Zaniolo este de departe bijuteria acestei echipe. Într-un sezon în care a marcat 77 de goluri, cu unul mai mult decât campioana Juventus, AS Roma se mulțumește cu o nouă participare în Europa League, asta dacă nu câștigă această ediție a competiției.

Rangers trebuie să marcheze de trei ori și să nu primească vreun gol în meciul de azi. Este aproape imposibil să credem că o să se întâmple așa ceva. Leverkusen nu este o echipă aflată întâmplător în Europa League, nemții având și una dintre cele mai bune linii de atac din Bundesliga. Hagi a promis să facă tot ce depinde de el pentru Rangers, este posibil să vedem un „GG” în meciul de azi, s-ar putea să se întâmple acest lucru și pentru că Leverkusen a primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri de pe propriul teren din Bundesliga.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!