fbpx

Biletul Zilei fotbal din 7 august 2020

Cea mai neinspirată decizie pe care putea să o ia Franța a fost întreruperea fotbalului. Lyon s-a trezit acum că are meci cu Juventus și a jucat doar o partidă oficială din martie și până acum. Juventus a gâfâit pe acest final de sezon.

Biletul Zilei fotbal din 7 august 2020

Poate că s-a văzut „cu sacii în căruță”, poate că inconstanța rivalelor din Serie A a dus la acele rezultate slabe de pe final de sezon. Ronaldo a pierdut titlul de golgeter în favoarea lui Imobile, dar a câștigat un nou titlu de campion. Dacă mai era nevoie de o altă confirmare, aceasta a venit, Ronaldo a intrat definitiv în istoria modernă a fotbalului. Lyon are a doua șansă în meciul de azi, nici dacă avea „meciuri în picioare” nu îi era ușor lui Lyon, dar în aceste condiții. Francezii au disputat ultimul joc de Ligue 1 pe 8 martie 2020.


Man City – Real Madrid 1 @ 1.84
Juventus – Lyon 1 @ 1.50
Curs Final @ 2.76 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei fotbal din 7 august 2020

De atunci și până acum, Lyon a evoluat în câteva partide amicale și în finala Cupei Franței. Acea finală s-a terminat 0-0 și după cele două reprize de prelungiri, iar finala s-a decis la penalty-uri. Lyon a ratat un singur penalty, PSG niciunul și astfel trofeul a ajuns în vitrina parizienilor. Lyonezii au terminat pe locul 7 în Ligue 1, astfel că au ratat Europa sezonul viitor. A fost un scandal monstru în Franța, forțat chiar de președintele clubului lyonez, acesta a acuzat pe toată lumea pentru faptul că echipa sa nu a fost lăsată să-și câștige dreptul de a juca pe teren calificarea în cupele europene.

Juventus are toate avantajele din lume, are jocuri oficiale la activ, are lotul mai bun, îl are pe Ronaldo în echipă, dar are și un mare dezavantaj, Lyon s-a impus cu 1-0 în meciul tur. Astfel, astăzi, cei de la Lyon au o șansă imensă, asta doar dacă reușesc să marcheze la Torino. Orice gol marcat de Lyon se pune dublu și Juventus poate avea mari probleme. Sarri nu are parte de liniște chiar dacă a contribuit și el la un nou titlu pentru Juventus. În cazul vreunei necalificări, Juventus renunță imediat la Sarri, iar scandalul ar afecta cu siguranță sezonul ce stă să înceapă din septembrie.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!