fbpx
spot_img

Biletul Zilei la pariuri, 20 februarie 2020

Manchester este pe un trend bun, „diavolii” au reușit o super victorie în ultima etapă, 2-0 la Chelsea, victorie ce îi apropie de locurile ce te duc în Champions League. Brugge domină destul de autoritar în Belgia, dar în partidele din Europa League o să fie cu totul diferit.

Biletul Zilei la pariuri, 20 februarie 2020

United are o serie de 4 partide în care nu a cunoscut înfrângerea, trei au fost victorii și un singur meci s-a terminat la egalitate. Lucrul cel mai important după această serie pozitivă, este că nu a primit vreun gol în această perioadă. Trei dintre aceste partide s-au desfășurat în deplasare, una la City și una la Chelsea, ambele au fost victorii. În ultimele trei deplasări consecutive, United s-a impus de fiecare dată și nici în aceste trei meciuri nu a primit vreun gol.


[supsystic-price-table id=26]

Brugge a pierdut ultimul meci oficial la jumătatea lunii decembrie, 1-3 cu Real Madrid, chiar pe propriul teren. De atunci, Brugge a reușit o serie de 12 partide fără înfrângere, 7 dintre acestea fiind victorii. Problema este că toate aceste partide s-au disputat în competițiile domestice. În grupa de Champions League din care a făcut parte, Brugge a fost o echipă mediocră. Belgienii au obținut doar 3 puncte, după 3 rezultate de egalitate.

Biletul Zilei la pariuri, 20 februarie 2020

Wolves și-a pierdut din farmecul pe care îl deținea cu mândrie. Gazdele au reușit doar două victorii în ultimele 10 partide oficiale, un număr extrem de mic. Espanyol are destule probleme cu evitarea retrogradării, dar un meci în Europa League contează enorm. Catalanii simt că pot trece de cei de Wolves, mai ales că aceștia au suficiente probleme în acest moment. Wolves nu a marcat vreun gol în ultimele două partide, iar cei de la Espanyol au marcat în ultimele 4 de fiecare dată. Wolves nu câștigă de 4 meciuri pe propriul teren.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!