fbpx
spot_img

Biletul Zilei la pariuri, 21 februarie 2020

Mallorca a prins ceva curaj după ultima victorie, 1-0 cu Alaves. Betis a intrat într-o spirală negativă, dacă lucrurile vor continua în același mod, gazdele se pot trezi în lupta pentru evitarea retrogradării. Nice este extrem de aproape de locul 4, loc de Europa League, dar inconstanța în victorii, o face pe Nice să bată pasul pe loc.

Biletul Zilei la pariuri, 21 februarie 2020

Mallorca se tot chinuie să scape de locul retrogradabil, dar are doar 6 victorii în tot sezonul. Dintre echipele ce se bat la retrogradare, Mallorca are numărul cel mai mare de înfrângeri, 15. Mallorca mai are și un alt bilanț extrem de negativ, este cea mai slabă echipă de deplasare din La Liga. Zero victorii, un egal și zece înfrângeri, acesta este bilanțul oaspeților în deplasările de până acum. În ultimele trei deplasări, oaspeții nici nu au reușit să marcheze vreun gol.


[supsystic-price-table id=26]

La forma de moment, Betis este fix în aceeași situație. Nu a câștigat cu nimeni în ultimele 4 etape, a primit gol în 11 din ultimele 12 partide disputate pe propriul teren și are cel mai slab golaveraj dintre echipele ce se află la jumătatea clasamentului: 32-37. Ce este drept, în ultimele 7 etape de acasă, Betis a întâlnit doar echipe puternice, poate și de aici această cădere, pentru că ritmul a fost infernal. Oaspeții au acest blocaj în deplasare, un punct în tot sezonul, iar acesta poate să se dovedească hotărâtor și în duelul de azi.

Biletul Zilei la pariuri, 21 februarie 2020

Nice se tot chinuie să prindă locul de Europa League, a pierdut foarte mulți jucători buni, iar acest lucru o face pe Nice să bată pasul pe loc. Inconstanța de care dau dovadă gazdele, este și motivul pentru locul din clasament. Cei de la Nice, au reușit să lege două victorii consecutive o singură dată în tot acest sezon. Brest s-a îndepărtat de zona roșie, cele 5 puncte din ultimele trei etape de Ligue 1, sunt motivul acestei liniști. O problemă mare pentru Brest, este că primește foarte ușor gol în deplasare, până acum a încasat 23 în 12 etape.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!