Biletul Zilei la pariuri, 21 martie 2020

Campionatul Belarusului este singurul din Europa care sfidează pandemia de coronavirus, ce a pus stăpânire pe continent. Peste 100.000 de oameni au fost infectaţi cu COVID-19, până în acest moment. Cu toate acestea, în Belarus fotbalul se joacă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Biletul Zilei la pariuri, 21 martie 2020

Joia aceasta a debutat o nouă ediţie a campionatului din Belarus, iar în primele trei dueluri ale etapei inaugurale, au fost trei surprize imense pentru pariori. Cele mai importante formaţii din Belarus, Dinamo Minsk, Shakhtar Soligorsk şi BATE Borisov, formaţii care adună zeci de trofee interne, au fost învinse suprinzător de nişte formaţii, care pentru noi sunt cvasi-anonime: Energetik-BGU, Zhodino şi Rukh Brest.

Ca să înţelegem cel mai bine magnitudinea surprizelor, se poate observa din cotele pe care aceste trei echipe victorioase le aveau la victorie, înainte de meciuri. Nici nu vreau să îmi imaginez cum ar fi arătat un bilet cu toate cele trei evenimente, aşa cum s-au întâmplat:

  • Energetic BGU 3-1 BATE Borisov – cotă 10 Betfair
  • Shakhter Soligorsk  0-1 Zhodino – cotă  10 Betfair
  • Dinamo Minsk 0-1 Rukh Brest – cotă 8 Betfair

Vitebesk – Gorodeja peste 1,5 goluri @ 1.44
Isloch Minsk – Neman Grodno peste 1,5 goluri  @ 1.35
Curs Final @ 1.95 la Betfair

Cannot find required Table


Cum în Belarus diferenţele dintre echipe nu se mai văd, chiar dacă vorbim de campioană, vicecampioană sau o formaţie nou promovată, cele două meciuri din Belarus, de sâmbătă, le vom aborda doar la goluri, într-o manieră cât mai sigură.

Biletul Zilei la pariuri, 21 martie 2020

Primul meci are loc la ora 13, între Vitebsk şi Gorodeja, două formaţii care vin după prestaţii total diferite. Sezonul trecut, Vitebsk s-a salvat de la retrogradare in extremis, cu doar două puncte peste FC Gomel.

Dee partea cealaltă, Gorodeja a terminat pe locul 7, cu 44 de puncte şi, cel puţin pe foaie porneşte ca favorită. Dacă privim isprăvie greilor Dinamo Minsk, Bate şi Soligorsk, ne amintim că nimeni nu este mai presus în Belarus.

În patru din ultimele cinci meciuri directe, s-au înscris cel puţin două goluri.

Al doilea meci este între Isloch Minsk şi Neman Grodno, de la ora 15. Se anunţă un meci echilibrat, între două formaţii de mijlocul clasamentului anul trecut. Isloch a terminat pe locul 5, cu 47 de puncte, în timp ce Neman Grodno, fosta adversară a FCSB-ului, în preliminariile Cupei UEFA, sezonul 2003-2004. Atunci, s-a terminat 1-1 la Grodno şi 0-0 la Bucureşti, iar FCSB a mers mai departe.

În patru din ultimele cinci meciuri directe, s-au înscris cel puţin două goluri.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Vreau să construim împreună cea mai mare comunitate de pariuri din România, de pe urma căreia să putem câștiga constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!